Breng het evangelie, word donateur!

Ieder jaar mag Go and Tell de boodschap van Jezus delen in verschillende landen en maken duizenden mensen een keuze voor Hem! Hiermee mogen wij antwoord geven op het gebed van Jezus, dat in Lukas 10:2 staat: ‘De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig; vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen.

Wil jij het evangelie op nog meer plekken brengen, zodat nog meer mensen in aanraking komen met Jezus? Word dan donateur vanaf €5,- per maand en ontvang als blijk van dank een welkomstgeschenk!

Bankgegevens Go and Tell

IBAN: NL51RABO0101485387
BIC: RABONL2U
Tenaamstelling: Stichting Go and Tell
Plaats: Zeewolde

Maandelijkse gift

Met je maandelijkse toezegging kunnen wij meer. Door jouw toewijding weten we waar op gerekend kan worden, waardoor er concrete plannen gemaakt kunnen worden. Maandelijkse donateurs vormen daarmee de basis van onze organisatie. Geweldig als ook jij hier onderdeel vanuit wilt maken. Alvast bedankt!

Eenmalige gift

Ook met een eenmalige gift maak je verschil. We zien erop toe dat elke euro ten goede komt aan de missie van Go and Tell: het brengen van de beste boodschap die er is aan zoveel mogelijk mensen!

Verhoog je bijdrage

Ben jij al donateur van Go and Tell, maar wil jij je bijdrage verhogen? Dan is dit ook mogelijk op deze pagina.