Nederland, Afrika, Pakistan of waar ook ter wereld, onze boodschap is en blijft dezelfde: Simply Jesus! Het werk van Go and Tell wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs. Geniet jij ook van onze boodschap? Help ons deze dan over de wereld te brengen en word ook donateur. Met jouw hulp kunnen we nóg meer mensen bereiken!

Bedankt voor jouw support!

NL51RABO0101485387 t.n.v. Stichting Go and Tell

Donateur worden Eenmalig doneren

Lees hier meer over ons werk

Als blijk van dank…

Bieden we je bij donateurschap vanaf €10,- per maand:

• Een gratis boek naar keuze aan
• Gratis toegang tot Simply Jesus events
• Indirect de mogelijkheid om met ons op reis te gaan!

Bankgegevens Go and Tell

IBAN: NL51 RABO 0101485387
BIC: RABONL2U
Tenaamstelling: Stichting Go and Tell
Plaats: Zeewolde

Geven met belastingvoordeel!

Denk je erover om je financiële bijdrage aan Go and Tell voor meerdere jaren vast te leggen? Dan kan dit via onderstaand formulier van de Belastingdienst. Door je giften periodiek vast te leggen, bied je Go and Tell financiële zekerheid en kom je zelf in aanmerking voor extra belastingvoordeel.

Tegenwoordig is een periodieke schenking heel makkelijk te regelen. Download via onderstaande button de overeenkomsten en print deze twee keer: één voor de schenker en één voor de ontvanger. Vervolgens vul je beiden in en kan je ze kosteloos opsturen naar Stichting Go and Tell, Antwoordnummer 9508, 3890 WB Zeewolde.

Je ontvangt vervolgens één van de twee formulieren retour, met de door Go and Tell toegevoegde gegevens.
Na ontvangst kan je de schenking als aftrekpost opgeven bij je belastingaangifte.

ANBI gegevens

Nalatenschap

“Als ik bij Jezus ben, zou ik willen dat het werk om mensen over Jezus te vertellen door kan gaan. Het geeft mij voldoening te weten dat wat ik opgebouwd heb in dit leven, geïnvesteerd wordt in de grote opdracht van Jezus.” Speelt u met deze gedachte? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Neem contact met ons op, zodat we samen met u uw wensen vast kunnen leggen.

Doneer hier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan