Night @ Bubbel Jungle = VOL

Wat gaat er gebeuren?

Van 18 op 19 januari 2019 gaan we met zo’n 200 tieners uit ons dak in speelparadijs Bubbel Jungle. Van vrijdagavond 21.00 uur tot zaterdagochtend 09.00 uur blijven de tieners wakker om geld op te halen voor de eerstvolgende evangelisatiecampagne van Go and Tell. Ga de hele nacht springen, klimmen, racen, apenkooien, trefballen en golfen! David de Vos en Karim Landoulsi delen een gave boodschap en niemand minder dan Reyer schuift aan voor geweldige worship!

€100,- of meer ophalen

Maak vrienden, familie en kennissen enthousiast over wat je gaat doen! Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en lukt het jou €100,- of meer in te zamelen? Dan ben jij van de partij! Zamel je meer dan €100,- in, dan win je ook nog eens leuke prijzen. Zo zorg jij ervoor dat onze eerstvolgende evangelisatiecampagne een vliegende start beleeft! Vet toch? Download het donatieformulier voor een succesvolle actie.

We zijn nu al megatrots op je en zien ernaar uit je te ontmoeten. Het eindbedrag kan je op 18 januari, samen met het donatieformulier, meenemen naar de Bubbel Jungle (Vlasbaan 7 in Leiderdorp). Je mag het gehele bedrag ook overmaken naar rekeningnummer NL51RABO0101485387 onder vermelding van Night at Bubbel Jungle + je eigen naam. Kies je voor een bankoverschrijving, maak het volledige bedrag dan in 1 transactie over.

Bubbel Jungle
Vlasbaan 7
Leiderdorp

Vrijwilliger? Meld je hier aan!