12 uur uit je dak in een speelparadijs, voor de boodschap van Jezus!

Wil jij het verschil maken in het leven van een ander? Dat kan! Wij houden van vrijdag 8 dec. om 21.00 uur tot zaterdagochtend 09.00 uur de Night@BubbelJungle: een nacht waarin je wakker blijft om geld op te halen voor de eerstvolgende evangelisatiecampagne in Afrika. Er is maar plaats voor 200 tieners, dus wees er snel bij! Jij en je vrienden kunnen de hele nacht springen, klimmen, racen, apenkooien, trefballen en golfen. Ook delen David de Vos en Coen Nuijten een gave boodschap en schuift Hanne de Vries aan voor een paar geweldige liederen. Dit wil je niet missen!

Maak vrienden, familie en kennissen enthousiast over wat je gaat doen! Lukt het jou €100,- of meer in te zamelen? Dan ben jij van de partij! En ben jij één van de drie tieners die het hoogste bedrag heeft ingezameld, dan win je ook nog eens leuke prijzen. Geef je via onderstaand formulier op en ontvang het actiepakket, bestaande uit: een folder, poster, pen, donatieformulier en tips voor een succesvolle actie. VOL = VOL!

€100,- of meer opgehaald?

Geweldig dat je het doel voor de actie hebt behaald! Wij zijn mega trots op je en zien ernaar uit je te ontmoeten. Het eindbedrag kan je op 8 december meenemen naar de Bubbel Jungle, Vlasbaan 7 in Leiderdorp. Je mag het bedrag ook overmaken naar rekeningnummer NL51RABO0101485387 onder vermelding van Night at Bubbel Jungle + je eigen naam.

Bubbel Jungle
Vlasbaan 7
Leiderdorp