FAQ

Antwoord op de meest gestelde vragen

Kan ik ook met het openbaar vervoer komen? Hoelaat begint het eigenlijk? Is er ook eten en drinken geregeld? Antwoord op vragen als deze en andere vragen, vind je hier!

Van hoelaat tot hoelaat is Night @ Bubbel Jungle?

Het begint op vrijdagavond 18 januari 21:00 uur en duurt tot en met zaterdagochtend 19 januari 9:00 uur.


Waar moet ik het geld naar overmaken?

Het gehele bedrag mag je overmaken naar rekeningnummer NL51 RABO 01 01 48 53 87 onder vermelding van Night at Bubbel Jungle + je eigen naam.


Wat is het adres?

Bubbel Jungle, Vlasbaan 7, 2352 AH, Leiderdorp (woon- en winkelboulevard de Baanderij, naast de Karwei)


Kan ik er ook komen met het openbaar vervoer?

De Bubbel Jungle is bereikbaar met het ov, kijk op 9292.nl voor de beste aansluiting.


Waar vind ik het donatieformulier?

We hebben dit jaar geen actiepakket verstuurd, maar je kunt het donatieformulier hier downloaden.


Wat is het doel?

Van 18 op 19 januari 2019 gaan we met zo’n 200 tieners uit ons dak in speelparadijs Bubbel Jungle. Van vrijdagavond 21.00 uur tot zaterdagochtend 9.00 uur blijven de tieners wakker om geld op te halen voor de eerstvolgende evangelisatiecampagne van Go and Tell. Ga de hele nacht springen, klimmen, racen, lasergamen, apenkooien, trefballen en golfen! David de Vos en Karim Landoulsi delen een gave boodschap en niemand minder dan Reyer schuift aan voor geweldige worship!

 


Hoe kan ik het beste geld ophalen?

TIP 1: Vertel je vrienden en familie over Night @ Bubbel Jungle en maak de actie persoonlijk door hen uit te leggen waarom je meedoet. Ze zijn vast en zeker benieuwd naar jouw motivatie!

TIP 2: Vraag eerst je familie en vrienden te doneren. Met een aantal donaties op zak, is het makkelijker om minder bekenden te vragen je te steunen.

TIP 3: Maak een WhatsApp-groep aan en vertel over Night @ Bubbel Jungle en waarom jij hieraan meedoet. Als er één iemand positief reageert, zijn de anderen eerder geneigd ook mee te doen aan de actie. Goed voorbeeld doet goed volgen!

TIP  4: Plaats updates op Facebook, Instagram, Snapchat of andere social media. Laat je volgers weten hoeveel je al hebt opgehaald en hoeveel je hoopt op te halen. Vlak voor het event kan je nog wel een eindsprintje trekken door iedereen op te roepen mee te doen!

TIP 5: Benader bedrijven om je te sponsoren! Je baas of een kennis met een eigen bedrijf willen misschien ook wel meehelpen. Als dank kan je een berichtje over hun steun schrijven op social media.

Jij gaat de mensen in Afrika een kans op een betere toekomst geven. Simpelweg door helemaal uit je dak te gaan in een speelparadijs! Classic win-win.


Wat kan ik winnen?

Je kunt vette prijzen winnen als je meer dan €100,- ophaalt! Haal jij €250,- op, dan win je een Like Jesus T-shirt. Bij €350,- zelfs een LJ cap…! En haal je meer dan €500,- op? Dan win jij tickets voor Like Jesus 2019 voor jou en je hele vriendengroep! Op=op, dus wees er snel bij.


Kan ik mij afmelden?

Mocht je onverhoopt niet meer kunnen komen, dan kun je je afmelden via WhatsApp. We zijn bereikbaar via het nummer 036-5220062.


Hoe is het geregeld met eten & drinken?

Wij regelen het eten & drinken. Heb jij een allergie?

Laat het ons weten via WhatsApp en we houden er rekening mee. We zijn bereikbaar via het nummer 036-5220062.


Overige vragen

Heb jij een vraag die er niet tussen staat? We zijn bereikbaar via WhatsApp op het nummer 036-5220062.

Wat gaat er gebeuren?

Van 18 op 19 januari 2019 gaan we met zo’n 200 tieners uit ons dak in speelparadijs Bubbel Jungle. Van vrijdagavond 21.00 uur tot zaterdagochtend 09.00 uur blijven de tieners wakker om geld op te halen voor de eerstvolgende evangelisatiecampagne van Go and Tell. Ga de hele nacht springen, klimmen, racen, apenkooien, trefballen en golfen! David de Vos en Karim Landoulsi delen een gave boodschap en niemand minder dan Reyer schuift aan voor geweldige worship!

€100,- of meer ophalen

Maak vrienden, familie en kennissen enthousiast over wat je gaat doen! Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en lukt het jou €100,- of meer in te zamelen? Dan ben jij van de partij! Zamel je meer dan €100,- in, dan win je ook nog eens leuke prijzen. Zo zorg jij ervoor dat onze eerstvolgende evangelisatiecampagne een vliegende start beleeft! Vet toch? Download het donatieformulier voor een succesvolle actie.

We zijn nu al megatrots op je en zien ernaar uit je te ontmoeten. Het eindbedrag kan je op 18 januari, samen met het donatieformulier, meenemen naar de Bubbel Jungle (Vlasbaan 7 in Leiderdorp). Je mag het gehele bedrag ook overmaken naar rekeningnummer NL51RABO0101485387 onder vermelding van Night at Bubbel Jungle + je eigen naam. Kies je voor een bankoverschrijving, maak het volledige bedrag dan in 1 transactie over.

Bubbel Jungle
Vlasbaan 7
Leiderdorp