Campagneverslagen

Hier lees je de verslagen van de voorgaande campagnes. Laat je inspireren door wat God tijdens de campagnes doet!

Nigeria 2022 04 juli 2022

Afgelopen twee weken ben ik in Nigeria geweest. Vooraf ervoeren we sterk dat we deze stap mochten maken. Wat we daar aantroffen is werkelijk buitengewoon: een kerk – The Redeemed Christian Church of God – bestaande uit miljoenen leden in Lagos, Nigeria! Er wordt gesproken van een opwekking die al jaren gaande is en die vele mensen bereikt.

Pakistan Live! 22 april 2021

We zijn dankbaar dat we het verhaal van Pakistan in Nederland mogen vertellen. Duizenden mensen vinden Jezus: het resultaat van talloze gebeden voor dit land in de afgelopen jaren. Maar daarmee is het werk nog niet klaar. Tijdens onze laatste campagne in Pakistan hebben we een volgend doel gesteld: de levensveranderende boodschap van Jezus delen met 1 miljoen Pakistanen!

Pakistan 2021 13 april 2021

Het is een wonder te noemen: in dit seizoen met zoveel mensen bij elkaar komen. Samen met de minister van mensenrechten en veel lokale voorgangers werd deze campagne een groot succes.

Uitzending slotavond Burkina Faso 03 maart 2021

Een paar dagen vóór de uitzending zullen we de uitzending hier plaatsen.

Uitzending campagneavond Burkina Faso 02 maart 2021

Ben jij ook zo benieuwd hoe een campagne-avond in Afrika eruit ziet? Dan bieden wij jou op 21 maart om 20.00 uur de mogelijkheid hiervoor!

Campagne Burkina Faso 03 februari 2021

Deze week, van 9 tot 14 maart zijn we in Burkina Faso. We trainen hier 5.000 leiders en rusten hen toe om het evangelie te brengen: wat een voorrecht in deze tijd!

TV Outreach 27 oktober 2020

Exciting News! Ondanks het feit dat we soms letterlijk vastzitten in de omstandigheden, is er nu tóch een mogelijkheid om de wereld over te ‘reizen’ met de mooiste boodschap aller tijden!

Pakistan 2021 06 mei 2020

Tijdens mijn reis naar Afrika ontving ik de vraag of we half april naar Pakistan willen komen voor een grote campagne. Uiteraard doen we dit met alle liefde, zeker nu we hebben gemerkt dat we met de huidige reisvoorwaarden veilig en verantwoord op pad kunnen. <br />

Campagne Ivoorkust – Abidjan 28 februari 2020

Voor de tweede keer gingen we op campagne in Ivoorkust. Na ons bezoek aan de stad Daloa maken we ons nu op voor de hoofdstad: Abidjan!

Campagne Ivoorkust – Daloa 13 december 2019

We zijn in de unieke gelegenheid geweest om twee campagnes te organiseren. Allereerst in Daloa (12 t/m 15 december 2019). Een stad die, met omliggende dorpen, een bereik heeft van een half miljoen mensen!

Pakistan 2019 15 augustus 2019

In september 2019 bezocht David met zijn team zijn goede vriend pastor Anwar Fazal in Pakistan. Samen verschenen ze op TV in het Midden-Oosten voor miljoenen mensen. Ook sprak David in zijn gemeente, waar ruim 30.000 mensen lid van zijn! Ook hielden David en Anwar een campagne in Pakistan waar zo'n 100.000 mensen op afkwamen! Kijk hier terug op een prachtige week, waarin de glorie van Jezus groots naar voren kwam. Ook in 2020 zal David Pakistan opnieuw bezoeken. Hiervan op de hoogte blijven? Houd daarvoor onze socials in de gaten!

Campagne Pô – Burkina Faso 13 februari 2019

Van 6 tot 10 maart reizen we naar Burkina Faso om zoveel mogelijk mensen te vertellen over Jezus. Pô is de naam van de stad waar het allemaal gaat gebeuren. Gelegen in het zuiden van het land waar we als Go and Tell al jaren een bijzondere relatie mee hebben. Zowel wij als onze lokale contactpersonen hebben deze stad en haar 30.000 inwoners al langere tijd op ons hart. Onze laatste reis heeft een grote tol geëist van onze eigen truck. Mede daardoor staan we voor een financiële uitdaging. De campagne zal € 25.000,- gaan kosten. Wil jij ons meehelpen, zodat wij kunnen gaan om de liefde van Jezus opnieuw te brengen in Burkina Faso?