Campagneverslagen

Hier lees je de verslagen van de voorgaande campagnes. Laat je inspireren door wat God tijdens de campagnes doet!

TV Outreach 27 oktober 2020

Exciting News! Ondanks het feit dat we soms letterlijk vastzitten in de omstandigheden, is er nu tóch een mogelijkheid om de wereld over te ‘reizen’ met de mooiste boodschap aller tijden!

Pakistan 2020 06 mei 2020

Naar Pakistan vliegen voor een campagne behoort momenteel niet tot de mogelijkheden. Om die reden hebben we onze fysieke reis omgezet naar een digitale reis. Ondanks het feit dat we soms letterlijk vastzitten in de omstandigheden, is er nu namelijk tóch een mogelijkheid om de wereld over te ‘reizen’ met de mooiste boodschap aller tijden!

Campagne Ivoorkust – Abidjan 28 februari 2020

Voor de tweede keer gingen we op campagne in Ivoorkust. Na ons bezoek aan de stad Daloa maken we ons nu op voor de hoofdstad: Abidjan!

Campagne Ivoorkust – Daloa 13 december 2019

We zijn in de unieke gelegenheid geweest om twee campagnes te organiseren. Allereerst in Daloa (12 t/m 15 december 2019). Een stad die, met omliggende dorpen, een bereik heeft van een half miljoen mensen!

Campagne Ivoorkust 2019 16 oktober 2019

We zijn in de unieke gelegenheid om twee campagnes in Ivoorkust te organiseren. Allereerst in Daloa (12 t/m 15 december). Een stad die, met omliggende dorpen, een bereik heeft van een half miljoen mensen!

Pakistan 2019 15 augustus 2019

In september 2019 bezocht David met zijn team zijn goede vriend pastor Anwar Fazal in Pakistan. Samen verschenen ze op TV in het Midden-Oosten voor miljoenen mensen. Ook sprak David in zijn gemeente, waar ruim 30.000 mensen lid van zijn! Ook hielden David en Anwar een campagne in Pakistan waar zo'n 100.000 mensen op afkwamen! Kijk hier terug op een prachtige week, waarin de glorie van Jezus groots naar voren kwam. Ook in 2020 zal David Pakistan opnieuw bezoeken. Hiervan op de hoogte blijven? Houd daarvoor onze socials in de gaten!

Campagne Pô – Burkina Faso 13 februari 2019

Van 6 tot 10 maart reizen we naar Burkina Faso om zoveel mogelijk mensen te vertellen over Jezus. Pô is de naam van de stad waar het allemaal gaat gebeuren. Gelegen in het zuiden van het land waar we als Go and Tell al jaren een bijzondere relatie mee hebben. Zowel wij als onze lokale contactpersonen hebben deze stad en haar 30.000 inwoners al langere tijd op ons hart. Onze laatste reis heeft een grote tol geëist van onze eigen truck. Mede daardoor staan we voor een financiële uitdaging. De campagne zal € 25.000,- gaan kosten. Wil jij ons meehelpen, zodat wij kunnen gaan om de liefde van Jezus opnieuw te brengen in Burkina Faso?

Campagne Liberia – Monrovia 25 juli 2018

Dit jaar gaat Go and Tell naar Liberia: één van de armste landen ter wereld, gesticht door terugkerende ex-slaven. Een land met een verschrikkelijke historie en als we naar de huidige generatie kijken zien we nog steeds wanhoop in de ogen van zijn bewoners. Niet zo gek, want er kwam pas een einde aan de burgeroorlog in 2003 en in 2013 werd het land getroffen door de dodelijke ziekte Ebola. Tijd voor een nieuw geluid in Liberia! Het ge­luid van liefde, hoop en redding!

Pakistan 06 juni 2018

Dinsdagavond 25 september vulde dit veld zich met een grote zee van mensen. Met mijn hele hart mocht ik over Jezus vertellen. En vele, vele duizenden mensen kwamen tot geloof. Mijn beeld van Pakistan is voorgoed veranderd. God is bijzonder aan het werk onder de moslims en de gebeden voor vervolgde christenen worden verhoord!

Ivoorkust 20 juni 2017

We zijn in een voor ons nieuw land Ivoorkust en een nieuwe stad Gagnoa. De atmosfeer is zo goed! Vandaag werden we hartelijk ontvangen door de burgemeester en de prefect. De overheid steunt ons van harte en om dat kracht bij te zetten, waren ze vandaag beiden bij de opening van de campagne.

Campagne Banfora 02 maart 2017

Wat een grandioze laatste campagneavond hier in Banfora, Burkina Faso! Ik denk dat het getuigenis wat ik vanavond hoorde tot één van de mooiste behoort tot nu toe in onze bediening. In een familie met 4 broers was er maar 1 van hen gezond. Één van hen was tien jaar geleden doof geworden en de andere kregen vijf jaar gelden dezelfde oogziekte waardoor ze allebei blind werden. De gezonde broer nam zijn broertjes mee naar de campagne en Jezus deed een familie-wonder: de dove jongen ontving zijn gehoor en beide broertjes hun zicht!

Campagne Ouagadougou 12 december 2016

Het is moeilijk te geloven dat de campagne alweer voorbij is! Vanavond sloten we af met nog een geweldig feest. Opnieuw waren er blinden die weer zagen, doven die konden horen en verlamden die genezen waren. De lijn met getuigenissen was te lang om allemaal te kunnen horen.