Evangelisatiecampagnes

Een evangelisatiecampagne is een grote openluchtbijeenkomst, waar mensen vanuit een stad (plus omliggende steden & dorpen) naar het Woord van God kunnen komen luisteren. Een Go and Tell campagne duurt gemiddeld vijf dagen, waarbij de evangelieboodschap elke avond op een unieke en eigentijdse manier klinkt. Op deze manier worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om Jezus persoonlijk te leren kennen en te kiezen voor een leven met Hem. Vaak bevestigt God Zijn woorden met wonderen en tekenen.

Parallel aan elke campagne loopt ook altijd een conferentie, die gericht is op het bemoedigen en versterken van lokale leiders en gelovigen. Iedere campagne wordt namelijk in samenwerking met de lokale kerk georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat niet alleen het team van Go and Tell met verwachting toeleeft naar een campagne, maar ook de gelovigen uit de omgeving.

Impact van de campagnes

46.000

mensen op een campagneavond

450.000

nazorgboekjes verspreid

Nazorg

Een campagne heeft zoveel impact op een omgeving, dat vrijwel iedereen iets van de evangelieboodschap meekrijgt. Persoonlijke en levensveranderende getuigenissen zorgen ervoor dat de impact van blijvende aard is, ook lang ná ons vertrek. Onze samenwerking met de lokale kerk zorgt ervoor dat nieuwgelovigen goed opgevangen worden. Daarnaast ontvangen de mensen die tijdens de campagne een keuze maken voor Jezus het boekje ‘Je beste keus ooit’. Dit boekje, geschreven door David de Vos, gaat in op de keuze die mensen maken en helpt ze handen en voeten te geven aan hun geloofsleven.