Evangelisatiecampagnes

Een campagne is een grote openluchtbijeenkomst, waar het Woord van God vrijmoedig onder de aandacht van de mensen wordt gebracht en waar je in staat wordt gesteld om Jezus persoonlijk te keren kennen. Parallel aan de campagne loopt ook altijd een conferentie, die gericht is op het toerusten en versterken van de lokale leiders en gelovigen.

Campagneproces

Iedere campagne wordt in samenwerking met de lokale kerk opgezet. Dit geeft een enorme boost aan gelovigen. Een grote campagne maakt zoveel indruk, dat vrijwel iedereen uit de omgeving de naam van Jezus heeft gehoord. Persoonlijke- en levensveranderende getuigenissen zorgen ervoor dat de impact op een gebied van blijvende aard is, ook ver ná ons vertrek.

Impact van de campagnes

46.000

mensen op een campagneavond

380.000

nazorgboekjes verspreid

Nazorg

Natuurlijk laten we de mensen die Jezus leren kennen niet tussen wal en schip achter. De samenwerking met sterke lokale kerken zorgt ervoor dat nieuw gelovigen goed opgevangen worden. We helpen de lokale kerk te versterken door een conferentie, gelijktijdig met de campagne. Ook de verspreiding van Davids boekje ‘Je beste keus ooit’ is een sterk nazorgmiddel.