Campagneverslagen

Campagneverslagen

Hier lees je de verslagen van de voorgaande campagnes. Laat je inspireren door wat God tijdens de campagnes doet!

Ivoorkust dec 21 juni 2017

Van 13-17 december gaan we naar Gagnoa, het zuiden van Ivoorkust, met ruim 200.000 inwoners. Ook daar is het merendeel van de inwoners moslim. Al met al dus vele mensen die we mogen vertellen over Jezus. We zien ernaar uit!

Ivoorkust 20 juni 2017

Dit najaar niet één, maar twee evangelisatiecampagnes in Ivoorkust! Van 1-5 november gaan we naar Korhogo, dichtbij de grens van Burkina Faso en Mali. Korhogo heeft ongeveer 250.000 inwoners en Gagnoa ruim 200.000 inwoners. Het merendeel van de inwoners is moslim en daarom onbekend met het evangelie.

Campagne Banfora 02 maart 2017

In het voorjaar van 2017 hebben we onze volgende evangelisatiecampagne gepland staan: van 1 tot en met 5 maart in Banfora, Burkina Faso.

Campagne Ouahigouya 24 februari 2016

Groeten vanuit Ouahigouya, Burkina Faso, Afrika! Vanavond is onze campagne van start gegaan. We hebben lang moeten reizen om hier te komen. De stad waar we zijn, heeft nog niet eerder een campagne gehad. Het percentage moslims in de stad is meer dan 90%.

Tenkodogo Burkina Faso 24 november 2015

Dank u Jezus! is bijna alles wat ik kan opbrengen als ik vanavond probeer te beschrijven. In een land waar een paar weken terug de president met grof geweld werd afgezet, ervoeren we een uitstorting van Gods liefde en kracht.

Misoma, Tanzania 15 juli 2015

Vanavond verzamelden zich de eerste paar duizend mensen om het evangelie te horen. Zoals altijd geven we alles, we riepen de mensen op om Jezus aan te nemen als Heer en meester van hun leven.

Koudougou Burkina Faso 25 februari 2015

Wauw! Wat een machtig God dienen wij! Tijdens de campagne vanavond vroegen we of God Zijn Geest wilde uitstorten over de 46.000 mensen die aanwezig waren.

Kaya, Burkina Faso 10 maart 2014

Vandaag was een groot feest! De mensen zijn zo hongerig naar God. Vele levens worden gered. Het maakt niet uit wat je hebt gedaan, Gods liefde is er voor jou!

Cinkasse Togo 24 maart 2013

Vandaag sloten we onze campagne af. Het was een feest om zoveel mensen avond na avond over Jezus te mogen vertellen. We bidden dat het woord in hun harten in goede grond is gevallen.

Bobo-Dioulasso Burkina Faso 27 februari 2013

Duizenden mensen hoorden het evangelie op de eerste avond van campagne. Na veel voorbereiding was het eindelijk zo ver. Het was opnieuw adembenemend om zoveel mensen voor Jezus te zien kiezen.

David spreekt bij CFAN 13 december 2012

Onlangs vloog David samen met Laurens naar Afrika om aan te sluiten tijdens een CfaN campagne die plaatsvond in Cotonou, Benin. We hebben door de jaren heen al veel van CfaN mogen leren. Deze keer nam Reinhard Bonnke veel tijd om in ons te investeren.

Campagnes in Togo 02 november 2011

Vanavond was er een atmosfeer van verwachting. De mensen ontvingen de boodschap van Jezus met open armen.