Burkina Faso

Van 31 maart t/m 2 april ’23 zijn we in Koudougou (Burkina Faso) geweest voor een driedaagse campagne. We kijken terug op een fascinerende tijd, waarin God opnieuw heeft laten zien wie Hij is en waartoe Hij in staat is.

Door de ogen van David

“Het veld was afgeladen vol. Mensen kwamen overal vandaan om naar het Woord te luisteren. Het is bijzonder om te zien hoe alleen God in staat is het lot van de mens te keren. Het is altijd een enorme worsteling voor mij om hier te staan. Niet omdat ik opzie tegen het spreken zelf, maar meer omdat ik het gewicht van de nood van de wereld zo voel. Zoveel lijden, zoveel nood, zoveel hunkering naar liefde.

Ik sta er dan ook niet met alle antwoorden. Ik ben meer een soort van wegwijzer. Ik mag de weg wijzen naar Hem die zei: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven.’ En dat hebben we met elkaar ook hier weer mogen doen. We zijn dankbaar voor de levens die veranderd zijn. Voor de mensen die hoop hebben ontvangen. Dit alles kunnen we alleen maar doen met jouw hulp en support.” 

David de Vos

Ik wil meebouwen!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan