Campagne Burkina Faso

9 maart t/m 14 maart 2021

Help je mee?

We mogen weer!

Van 9 t/m 14 maart gaan we op campagne naar Burkina Faso!  

Net als voorgaande jaren werken we samen met de Assemblies of God; een groot kerkennetwerk met honderden kerken door het hele land. Samen met hen hebben we honderdduizenden Afrikanen met het evangelie mogen bereiken.

Afgelopen januari is het precies honderd jaar geleden dat de eerste zendeling -uitgezonden door de Assemblies of God- in Burkina Faso het evangelie bracht. Dit jubileum vieren we samen!

Nu kun je de (terechte) vraag hebben: is dit mogelijk tijdens de coronapandemie? Hier kan ik een geruststellend antwoord op geven: ja, het kan en het mag! Na zeer nauw overleg met de overheid en lokale autoriteiten hebben we toestemming gekregen. Uiteraard leven we hun coronaregels strikt na en vindt de campagne in de buitenlucht plaats. We voelen ons enorm gezegend: midden in de wereldwijde crisis, waarin de nood naar Jezus groter is dan ooit, krijgen we de gelegenheid om Hem te delen met zovelen! 

Een totaalbedrag van 50.000 euro maakt deze missie mogelijk. Met elkaar én met elk denkbaar bedrag maken we dit mogelijk. Ook hebben we het boek ‘Het Evangelie Leeft’ van David de Vos naar het Frans vertaald, zodat we deze kunnen uitdelen. Voor 20 euro drukken we al 10 boeken. Help jij mee?  

Vanuit ons hart naar dat van jou:

ENORM BEDANKT!

Ja, ik help mee!

Campagne Burkina Faso

34%
€ 16.859
van € 50.000