Wanneer gaan jullie weer terug?

Als er één vraag is die we in de afgelopen maanden veel hebben gehoord, dan is het deze: wanneer gaan jullie weer terug naar Afrika? Die vraag wordt NU beantwoord! Eind maart staat namelijk onze eerste campagne van het jaar op de agenda. In overleg met onze vrienden uit Burkina Faso hebben we besloten naar de stad Koudougou te gaan.

Mocht je afgelopen jaren het nieuws over dit land hebben gevolgd, dan weet je dat de spanningen rondom terrorisme en Jihadstrijders fors zijn toegenomen. Eigenlijk heel bijzonder hoe we in de afgelopen jaren zoveel mensen hebben mogen bereiken met jouw hulp! Wel betekent het dat we qua veiligheid afhankelijk zijn van beveiliging en goedkeuring vanuit de overheid. Volgende week gaat ons voorbereidende (+ technische!) team al op pad. Bidden jullie mee voor deze punten?

Er komt een prachtige campagne aan, waarvoor opnieuw een flink budget nodig is. Ons doel is om €50.000,- hiervan online te werven. Wil jij onderdeel uitmaken van wat er in Burkina Faso gaat plaatsvinden? Geef je gift dan hier:

Ja, ik geef voor Burkina Faso

Superbedankt voor jouw steun aan onze missie!

Veel liefde toegewenst,

David & Joyce
& Team Go and Tell

Campagne Burkina Faso

39%
€ 19.656
van € 50.000