Dag 5

Dank je wel!

De afgelopen dagen waren in meerdere opzichten bijzonder! Het feit dat we weer onderweg zijn, maar ook dat we met onze vrienden mochten vieren dat de eerste Pinksterkerk precies honderd jaar geleden in Burkina Faso geplant werd. Het herinnert ons eraan: hoe klein we ook beginnen, God maakt het altijd groter! De toekomst van de kerk in Burkina Faso is groots! Hier heb jij aan bijgedragen:

– Samen hebben we voor de kerk gebeden
– Samen hebben we duizenden leiders getraind in de conferentie
– Samen hebben we duizenden boeken weggegeven
– Samen hebben we een machtige uitstorting ervaren van Gods Geest
– Samen hebben we gegeven om dit alles mogelijk te maken

Dank jullie wel daarvoor! Binnenkort nemen we jullie mee op avontuur d.m.v. een prachtige uitzending vanuit Afrika. Abonneer op ons YouTube kanaal en mis het niet!

Tijdens mijn reis in Afrika ontving ik een bericht van mijn vriend uit Pakistan. Ook daar opent de wereld zich langzaam en zijn er weer mogelijkheden om bij elkaar te komen. Zijn vraag is of ik in april wil komen. We zijn erover in gebed en hebben een groot financieel wonder nodig. Mocht God hierin tot je spreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op 5 april ontmoeten we elkaar bij Simply Jesus @Home. Ik kan niet wachten de boodschap met je te delen die in mijn hart brandt. Heb jij je Simply Jesus homebox al besteld? Als niet, doe dat dan hier.

Blessings and love!

David
& Team Go and Tell

 

Dag 3

Dit is waarom ik zo graag in Afrika ben!

Vandaag is een bijzondere dag. Er is geen andere plek in de wereld, die ik ken, waar ik zo de aanwezigheid van God ervaar. Vraag me niet hoe dat kan. Ik weet het niet. Ik weet wel dat ik mijn boodschap grotendeels met tranen heb gebracht. Daarna braken de mensen uit in gebed. Ze bestormden voor mijn gevoel de hemel!

De Fire Conference is afgelopen en ik heb het idee dat ik zelf zoveel heb ontvangen. Iedereen heeft een boek van ons gekregen. Het was een geweldig moment.

De komende dagen vieren we het 100-jarig jubileum samen met de pinkstergemeente. Zondagavond mag ik afsluiten. Dank voor jullie gebed!

David de Vos
& Team van Go and Tell

 

Dag 2

Johannes 14:12

Waarachtig, ik verzeker jullie: wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader.

 

Dag 1

Goed om terug te zijn!

Wat is het bijzonder om in een periode als deze te kunnen reizen. Onze overheid adviseert alleen strikt noodzakelijke reizen. Deze valt daar onder. De afgelopen jaren hebben we met onze lokale vrienden naar dit moment toegeleefd. Samen met de pinkstergemeentes vieren we dat precies honderd jaar geleden de eerste zendelingen het goede nieuws van Jezus naar dit land kwamen brengen.

We hadden een grote campagne gepland met daarnaast een enorme conferentie vanwege het jubileum. Covid-19 is ook in Afrika aanwezig, maar gelukkig niet in zo’n sterke mate als bij ons. In overleg met de lokale overheid is besloten dat de conferenties door konden gaan, maar een campagne met honderdduizend mensen was ook hier te gek.

Even was ik teleurgesteld, maar ergens wist ik dat we toch moesten gaan. Met wijsheid van Boven veranderden we onze strategie. De komende drie dagen zal ik mijn hart delen met duizenden voorgangers en leiders. Bovendien krijgen ze een kopie van mijn boek ‘Het evangelie leeft!’. Dit boek heeft de deur naar dit land voor mij geopend. Ik kreeg een uitnodiging n.a.v. iemand die mijn boek had gelezen; nu bijna tien jaar later mogen we er 5000 uitdelen! Als je bedenkt wat één boek kan doen, wat is dan de impact van duizenden? We bidden dat God doet wat Hij alleen maar kan doen.

Als klap op de vuurpijl blijkt dat we hier via de media alsnog honderdduizenden mensen en daarna zelfs miljoenen in heel West-Afrika zullen bereiken. De hele conferentie zal namelijk worden uitgezonden op TV!Mijn dank gaat uit naar iedereen die elke keer weer trouw voor ons bidt en achter ons staat met giften, ook in dit moeilijke seizoen. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Zegen en een warme groet vanuit Afrika,

David de Vos
& Team Go and Tell

 

Ja, ik help mee!

Alvast hartelijk bedankt voor je gift! Met dit geld gaan we in Afrika het evangelie brengen aan duizenden mensen. Een geweldig voorrecht waarin jij als mede-arbeider onderdeel van bent.

Campagne Burkina Faso

100%
€ 35.000
van € 35.000