Campagne Banfora

Campagnevideo

Banfora

Dag 5

Drie broers, blind en doof….

IMG_6930b klein

WhatsApp Image 2017-03-04 at 23.32.04

Wat een grandioze laatste campagneavond hier in Banfora, Burkina Faso! Ik denk dat het getuigenis wat ik vanavond hoorde tot één van de mooiste behoort tot nu toe in onze bediening. In een familie met 4 broers was er maar 1 van hen gezond. Één van hen was tien jaar geleden doof geworden en de andere kregen vijf jaar gelden dezelfde oogziekte waardoor ze allebei blind werden. De gezonde broer nam zijn broertjes mee naar de campagne en Jezus deed een familie-wonder: de dove jongen ontving zijn gehoor en beide broertjes hun zicht!

Je kunt je voorstellen dat de mensenmenigte hier explodeerde bij het horen van dit goede nieuws. Vervolgens kwamen er nog twee blinden getuigen dat ze genezen waren. Het was zo’n avond die we niet meer zullen vergeten. Alle eer voor Jezus, wij stonden erbij en keken ernaar!

Deze campagne ging, zoals altijd, niet voorbij zonder strijd, want de duivel haat het als het koninkrijk van God zichtbaar wordt. Maar God zij dank mochten we opnieuw terrein winnen voor Jezus hier op aarde.

Het team hier heeft alles gegeven, we zijn moe en verlangen ernaar weer snel thuis te zijn. Even lekker rustig aan en dan begint ons volgende avontuur: Simply Jesus! Ik zie er zo naar uit om samen met jullie te vieren dat Jezus leeft! Dank je wel voor wie jij bent voor Go and Tell!

Namens ons hele team,

David de Vos

Dag 4

Ze ontving een visioen!

Dag4.2

Dag 4

Het is alweer de vierde dag van de campagne en wat is er veel gebeurd deze week. Vanmorgen waren we getuige van een machtige uitstorting van Gods Geest. Ik vroeg wie zich geroepen wist voor evangelisatie en de mensen knielden massaal neer in het kleine kerkje. God begon op een prachtige manier in de harten te bewegen.

Vanavond was opnieuw een overwinning voor de hemel! O wat is God goed en wat is Zijn liefde groot voor ons als mensen. Elke avond vult het veld zich met duizenden mensen en de hele stad weet wat er hier gebeurt.

Vandaag kwam er een groep jongeren in ons hotel een videoclip maken. Een paar herkenden mij van de campagne. Meteen waren er twee die om gebed vroegen. Ze wilden graag voor Jezus kiezen. De mensen zijn zo open voor het evangelie. De oogst is werkelijk rijp!

Bedankt dat jij ons stuurt, het verandert echt de levens van mensen. Wat wij hier met onze ogen zien is nog maar het puntje van de ijsberg, want God werkt door tot diep in de harten.

Vanavond getuigde een stralende vrouw dat zij een visioen van een witte man kreeg. Hij vertelde haar dat haar problemen voorbij waren. Ze had lang naar een wonder gezocht, maar het niet gevonden. Vanavond voelde ze de kracht van God door haar lichaam gaan en nu was ze gezond. Daarnaast vertelde ze hoe God ook direct haar relatie met haar man had hersteld. God is een liefdevolle Vader!

Een andere vrouw vertelde hoe ze 24 jaar last had van haar rug, omdat ze eens uit een boom gevallen was. Ze droeg een speciale band om haar rug te ondersteunen. Na vanavond was die niet meer nodig.

We genieten van wat God doet. Morgen is de laatste dag van de campagne, bid je mee voor een bijzondere laatste meeting?

Iedereen alvast een prachtige zondag gewenst in jouw kerk!

David de Vos en het team van Go and Tell

Dag 3

Een moeilijk gebied

Dag 3

We proeven hier een bijzondere honger onder de mensen naar meer van God. Ze zijn zo dankbaar voor alles wat er gebeurt. Het lijkt wel dat, hoe meer de mensen waarderen wat God doet, hoe veel meer Hij ook kan doen.

Vanavond groeide de menigte naar ver over de 20.000 mensen. Wat een overwinning voor de stad in Banfora. Mijn goede vriend Michel, die de baas is van alle pinkstergemeenten in heel West-Afrika, kwam vandaag uit de hoofdstad om te zien wat God hier doet. Hij vertelde me net op het podium dat het buitengewoon is dat dit nu hier gebeurt. Hij zei: dit is een van onze moeilijkere gebieden. De kerken komen maar moeilijk uit de verf.

Wat tof is het dan om de lokale kerk op deze manier te kunnen ondersteunen. Ik geloof dat na deze week de kerken zullen groeien en bloeien. Tijdens onze conferentie bemoedigen we ze om te geloven en in actie te komen. De vrucht van deze week zal nog lang doorwerken.

Ook vanavond kwamen weer veel mensen tot levend geloof. Een moslim werd door Jezus genezen en stond toen naast mij op het podium aan iedereen te vertellen dat God hem gezond had gemaakt. Toen ik hem vroeg wat de naam was van die God zei hij: Jezus! “En ik wens dat jullie allemaal zo’n aanraking zullen ontvangen, zoals ik ontvangen heb” waren zijn woorden.
Wauw wat is het prachtig om hier te mogen zijn. We verlangen naar zoveel meer doorbraak nog in deze stad. Bid je met ons mee? Voor wonderen en tekenen en vele mensen die Jezus zullen aanvaarden als hun Heer en Redder!

David de Vos en het team van Go and Tell

Dag 2

De sleutel van de stad

Dag2

Toen ik eergister bij de burgemeester op bezoek was, zei hij iets heel bijzonders, namelijk: ik geef jou de sleutel van mijn stad! Als de slager of bakker dat zegt, dan moet je je afvragen wat dat betekent, maar als burgemeester heeft hij de autoriteit om dat te doen. We zijn niet alleen welkom, maar zelfs uitgenodigd om overal naar binnen te gaan. De burgemeester droeg zijn autoriteit aan ons over om een zegen te zijn voor zijn mensen. En dat is precies wat hier gebeurt!

Bij Jezus liep de stad uit om Hem te zien en we zien hetzelfde hier gebeuren. Iedereen in de stad heeft het over wat er hier gebeurt. De voorgangers zeggen: dit hebben we nog nooit gezien! Vanmorgen begonnen we onze conferentie voor de leiders in de grootste kerk en hij zat al vol. God is aan het werk en wij doen mee. Hoe gaaf is dat!

Nadat ik vanavond het evangelie mocht brengen, leek het wel of iedereen op het veld vergeving van zonde wilde ontvangen. Meerdere malen werd ik voor mijn gevoel onderbroken door Gods aanwezigheid. Wat is het heerlijk dat Hij heeft gezegd: al ga je naar het einde der aarde, ik ben daar.

Het evangelie werd opnieuw bevestigd door wonderen en tekenen. Kreupelen dansten met hun krukken op het podium. Een meisje dat al 6 jaar blind was, werd door haar moeder naar de campagne gebracht. Toen we met elkaar baden, opende Jezus haar ogen! Een oude man kon niet meer zonder hulp overeind komen, maar vanavond ging hij zitten op het podium en liet hij iedereen zien dat hij overeind kon komen zonder hulp!

Het was een absoluut prachtige avond! In de komende dagen zal ik meer een meer het evangelie preken om de mensen uit te nodigen om Jezus te ontmoeten. Bid je mee dat de mensen komen, luisteren en geloven?

Super bedankt voor al jullie bemoedigende reacties!

David de Vos en het team van Go and Tell

Dag 1

Explosie van vreugde!

Banfora.dag 1

Lieve vrienden,

Vanavond begon onze campagne in Banfora met een explosie aan vreugde en verwachting. Onze cameraman omschreef de avond als de beste eerste avond tot nu toe. Duizenden mensen stonden op het veld en als je weet dat er maar 22 kerkjes in deze stad zijn, dan weet je dat er veel mensen staan die het evangelie nog nooit hebben gehoord. Wat gaaf dat wij dat voorrecht krijgen!

Tijdens de boodschap is er een hoop rumoer, maar aan het einde reageert iedereen: ze willen Jezus leren kennen en vergeving van zonden ontvangen. Daarom zijn we hier!

Mensen dansten op het podium van vreugde om te getuigen van hun wonder. Mijn boodschap ging over Jezus, die de verlamde man genas. Verschillende verlamden werden dan ook vanavond door Jezus genezen. Zo ook een moslim man die, na 21 jaar verlamd te zijn geweest, weer kon lopen.

Een stevige dame stond te dansen. Ze was zuster en veel mensen in de stad kenden haar. Ze kon haar werk niet meer doen, maar vanavond genas Jezus haar. Wat een vreugde!

Lieve vrienden, dank jullie wel voor jullie gebed! Dat hebben we hard nodig. We zien uit naar wat God nog meer gaat doen!

David de Vos
en het team van Go and Tell

Evangelisatiecampagne Banfora

100%
€ 30.000
van € 30.000

Help je mee?

Elke gift maakt uit; zowel groot als klein. Alvast bedankt voor het eeuwige leven dat je doorgeeft, samen met ons!