Campagne Abidjan

27 februari - 1 maart 2020

Onze campagne in Abidjan, Ivoorkust. Geniet met ons verhalen en getuigenissen.

Dag 4

Dankbaar!

Dankbaarheid vult mijn hart als ik denk aan onze campagne! Opnieuw was het niet makkelijk en ging niet alles vanzelf, maar toch was het zo’n prachtige week.

We stloten af met een groot feest. De toverdokter die gisteravond tot geloof kwam en werd bevrijd, zat stralend naast mij op het podium. Zijn verhaal ging viraal op Facebook.

Een moeder getuigde dat haar dochtertje tijdens de campagne geen epileptische aanvallen meer heeft gekregen. Hiervoor kwam het twee keer per dag voor. Maar na de eerste avond zijn ze gestopt! Ik mocht haar vast houden en haar stralende gezicht zegt genoeg.

Het was een bijzondere reis, ook met onze eigen kids. Ik mocht ze laten zien wat papa allemaal doet als hij van huis is. Als ik deze woorden schrijf, dan schrijf ik letterlijk vanuit de luchthaven onderweg naar huis. We zijn dankbaar, zo dankbaar dat we dit met Jezus mogen doen.

Mocht je nog willen geven aan de campagne dan kan dat nog steeds, alvast bedankt!

We kunnen dit werk alleen doen door jullie gebeden en ondersteuning.

David en Joyce en het team van Go and Tell

 

Dag 3

Toverdokter tot geloof!

Vanavond was echt bizar! Er kwam een jonge man getuigen dat hij naar ons veld was toegestuurd om onze meetings te stoppen met toverij. Hier in Afrika is dat aan de orde van de dag. De geestelijke wereld is veel reëler voor mensen hier.

12 Jaar lang oefende hij allerlei toverij uit onder de invloed van zijn vader, die een nog grotere macht bezat. Toen hij naar het evangelie luisterde, werd hij in zijn hart getroffen! Direct wist hij: dit is ook voor mij! Hij koos voor Jezus en kwam tot geloof.

Terwijl hij het aan ons vertelde, baden wij voor hem. De menigte ging uit haar dak bij het horen van zijn getuigenis. Echter was het gevecht nog niet voorbij. De boze machten, die hem al die jaren in hun macht hadden, begonnen zich te tonen. Voor het gezicht van iedereen werd hij toen door Jezus bevrijd! Wat een machtig God dienen wij!

Bid a.u.b. voor deze jongen en nog voor ons als we morgen de laatste meeting ingaan.

Ook getuigde vanavond een man – opzoek naar een wonder – dat hij na 28 jaar moslim te zijn geweest, in Jezus de zoon van God gelooft!

Dank dat jullie ons helpen om steeds weer te gaan!

David de Vos en het team van Go and Tell

Dag 2

Tranen van vreugde!

Het is bemoedigend om te zien dat er steeds meer mensen komen luisteren naar het evangelie. Dank voor jullie gebeden!

Vanmorgen sloten we de conferentie af door voor elkaar te bidden in de vorm van een omhelzing. We hebben letterlijk honderden knuffels gegeven en ontvangen. Het was een ontroerend moment.

Vanavond waren we getuige van zoveel mensen die besloten om alles aan Jezus te geven! Het evangelie is universeel en werkt in ieder hart.

Deze dame op de foto begon zo te huilen omdat ze dankbaar was dat de kwellende pijn in haar buik eindelijk verdwenen was!

Daarnaast was er het bijzondere verhaal van een vader die een ziek kind thuis had. In geloof belde hij zijn vrouw tijdens de campagne. Samen baden ze over de telefoon en toen hij thuiskwam was zijn kindje zo opgeknapt dat hij om eten vroeg!

Dank voor jullie support en gebed!

David de Vos en het team van Go and Tell

 

Dag 1

Abidjan

We hebben zo lang naar de campagne in Abidjan toe geleefd en verlangd. Vandaag was het dan zover. We begonnen vanmorgen met de leidersconferentie. Samen met Joshua en Michiel mocht ik de leiders aanmoedigen en aanvuren.

Elke keer als we gaan, geven we letterlijk alles wat we hebben. Onze tijd, energie, gebed, financiën en dat doen we nooit alleen. Honderden mensen zijn in de weer om deze meetings mogelijk te maken en dat met maar 1 doel: de Naam van Jezus verhogen.

Johannes 12:32 – ‘wanneer Ik van de aarde omhooggeheven word, zal Ik iedereen naar Mij toehalen’. Jezus had het hier over Zijn kruisdood, maar als wij Hem aan de mensen laten zien, dan worden de mensen tot Hem aangetrokken. Daarom zijn we hier deze week. Het is een voorrecht en een uitdaging.

Verschillende mensen kwamen met prachtige getuigenissen het podium op. De eerste was een voorbijganger die een verschrompelde hand had. Na het gebed was zijn hand genezen, net als de man in de Bijbel.

Daarna kwam een vrouw naar voren. Zij getuigde beter zicht in haar ogen te hebben en terwijl we voor haar baden zagen we, waar iedereen bij stond, nog veel meer verbetering in haar lichaam! Het was heerlijk om te beleven en om de enthousiaste reacties van mijn jongens te horen toen we weer terug reden naar onze verblijfplaats.

We zijn goed begonnen, maar hebben jullie gebed hard nodig.
Dank voor jullie gebed en support!

David de Vos en het team van Go and Tell

 

Ja, ik help mee!

Uitdagingen horen bij ons werk, maar met Gods leiding en jullie warme support gaan we deze graag aan! Om alles te kunnen financieren is er een bedrag van €50.000,- per campagne nodig, waarbij ons doel is dat elke euro één persoon bereikt. Wil jij onderdeel zijn van wat God in Ivoorkust doet? Ga dan indirect met ons mee op reis!

Campagne Ivoorkust - Abidjan

66%
€ 33.225
van € 50.000