Campagne Musoma

15-19 juli 2015

Dag 5 | Zondag 19 juli

Dank-U-Jezus

We zijn alweer aan het eind gekomen van deze campagne in Musoma. Terugkijkend zijn we erg dankbaar voor alles wat God heeft gedaan. Ook vandaag zagen we veel mensen tot geloof komen. Er is grote vreugde in de stad, omdat mensen het goede nieuws van Jezus hebben gehoord.

Ook vandaag bevestigde God Zijn woord met Zijn wonderen en tekenen. Zo werd een half verlamde vrouw genezen. Weer een andere oudere vrouw kon weer zien na vijf jaar blind te zijn geweest. Iemand had een enorme wond aan zijn voet, waardoor hij niet kon staan, maar na gebed stond hij zonder problemen.

Dit zijn een paar van de verhalen die we terug horen, maar er zullen er nog zoveel meer zijn. Want Gods woord draagt altijd vrucht!

Tijdens deze campagne hadden we een grote groep bezoekers uit Nederland. Het was niet alleen gezellig, maar ook een rijke zegen voor iedereen die mee was.

Vanuit mijn hart wil ik iedereen bedanken die voor ons bidt en ons financieel ondersteunt. Jouw support maakt dit fantastische werk mogelijk. Moge God je er rijkelijk voor zegenen!

David de Vos en het team van Go and Tell

David-de-Vos.Go-and-Tell.Campagne-Musoma.Dag-5

Dag 4 | Zaterdag 18 juli

10 jaar blind!

Vandaag ontving een oude man zijn zicht na 10 jaar blind te zijn geweest. Hij zei: ik zie dat jij blank bent en ik zie dat hij (de vertaler) donker is. Wat een voorrecht om zo’n wonder te mogen meemaken. Dat is Jezus aan het werk. Ik weet dat er mensen zijn die niet in wonderen geloven, maar ik zeg dan altijd:

Mensen die niet in wonderen geloven zijn vergeten dat ze zelf een wonder zijn!

Kijk eens naar de schoonheid van de natuur, de bomen, de zeeën, de vogels, de vissen en de dieren. De wereld is met een wonder ontstaan. Iedere keer dat er een kind geboren wordt ontvouwt zich een wonder voor je ogen.

Maar wonderen hebben alleen waarde als ze naar Jezus wijzen. Daarom riepen we opnieuw iedereen op om Jezus te geloven. Opnieuw zagen we een geweldige respons.

Morgen is de laatste bijeenkomst. We hebben nog niet de opkomst gezien waar we op hopen en in sommige opzichten merken we veel strijd, maar we weten dat Jezus ons de overwinning geeft.

Bedankt voor jullie gebeden en betrokkenheid!

David de Vos en het team van Go and Tell

 2015.David-de-Vos.GoandTell.Dag42 2015.David-de-Vos.GoandTell.Dag4_

Dag 3 | Vrijdag 17 juli

Overweldigende emotie!

Vandaag tijdens de seminar voor leiders sprak ik over “Jezus is altijd bij je”. Aan het einde kwam het besef zo diep dat Hij er op dat moment ook daadwerkelijk was! Mensen werden zo bijzonder door Hem geraakt. Het was een bijzonder moment.

In de campagne sprak ik over hoe belangrijk het is dat je alles aan Jezus overgeeft en niet een beetje voor jezelf houdt. Toen ik de mensen opriep om dat te doen reageerde de menigte als een eenheid! Ja! we geven alles over aan Jezus. Ja, ik geloof echt in Jezus en in wat Hij heeft gezegd. Wat een voorrecht om met Hem op te mogen trekken.

Vanavond baden we dat vloeken verbroken zouden worden. En dat gebeurde! Net als de kromgebogen vrouw uit de Bijbel, was er hier een vrouw die al 6 jaar lang een lijdensweg ging met haar rug. Ze kon niet overeind komen. Het ziekenhuis kon haar niet helpen, de toverdokter had niet geholpen, in de kerk was ze teleurgesteld, maar vanavond ontmoette ze Jezus. Wat een mooie moment. Ze kon haar emoties niet bedwingen tijdens haar getuigenis en ik ook niet. Wat een mooie verlossing.

Lieve vrienden bedankt voor jullie gebed voor deze campagne. Bid mee dat er steeds meer mensen naar de boodschap van Jezus komen luisteren zodat er nog veel meer mensen tot Jezus zullen komen.

David de Vos en het team van Go and Tell

2015.David-de-Vos.GoandTell.Dag3_ 2015.David-de-Vos.GoandTell.Dag32

Dag 2 | Donderdag 16 juli

Doorbraak!

Vandaag begon de samenkomst erg onrustig. Er waren allerlei afleidingen, waardoor mensen niet aandachtig naar het evangelie konden luisteren. Ik realiseerde me goed dat het een geestelijke strijd was. Jezus heeft al lang gewonnen, maar soms moeten we de duivel daar weer eens aan herinneren! Midden in mijn preek stopte ik met de boodschap om de vijand te confronteren en hem er aan te herinneren dat hij een overwonnen vijand is. De mensen begonnen te juichen en grote vreugde brak uit!

De atmosfeer veranderde! Er was veel geloof en verwachting. Veel mensen kozen voor Jezus en zullen in de eeuwigheid bij Hem zijn. De Heilige Geest raakte veel mensen aan vanavond.

Een jonge vrouw van 20 was doof geboren, maar vanavond opende Jezus haar oren! Een andere vrouw merkte dat haar verlamming werd genezen; er kwam kracht in haar lichaam. Weer iemand anders was doof aan een oor en kon weer compleet horen.

Het is een feest als Jezus in de stad is! Hij heeft beloofd dat als we uitgaan om Zijn evangelie te verkondigen, dat Hij erbij zal zijn en met wonderen en tekenen zal bevestigen dat onze woorden waar zijn (Marcus 19:20).

Dank-U-Jezus!

David de Vos en het team van Go and Tell

2015.Dag2_.Tanzania.David-de-Vos_Go-and-Tell

Dag 1 | Woensdag 15 juli

Lieve vrienden,

Vandaag zijn we begonnen in Musoma, Afrika met onze evangelisatiecampagne! Na twee dagen reizen zijn we gister aangekomen in deze prachtige stad aan het Victoriameer.

Vanavond verzamelden zich de eerste paar duizend mensen om het evangelie te horen. Zoals altijd geven we alles, we riepen de mensen op om Jezus aan te nemen als Heer en meester van hun leven. Tijdens de oproep zag Laurens een stoere jongen van zijn motor stappen, hij ontving een nieuw hart en een nieuw leven. Hij vroeg een van de nazorgers naar ons boekje “Je beste keus ooit”. In de massa gaat het altijd om de individu.

Na de prediking van het evangelie, baden we voor wonderen. Verschillende mensen werden door Jezus aangeraakt. Waaronder een jongen die vijf jaar doof was aan een oor. Jezus opende zijn oor vanavond. Zijn gezicht straalde van geluk! Verder getuigde er een vrouw dat ze na één jaar blind te zijn geweest weer kon zien.

Tijdens mijn voorbereiding kreeg ik de indruk dat God Zijn liefde en stroom van zegen als een rivier door deze stad wil laten stromen. Dat is mijn gebed voor de komende dagen, bid je met ons mee?

David de Vos en het team van Go and Tell

 

 

2015.Dag1_.2.Tanzania.David-de-Vos_Go-and-Tell 2015.Dag1_.Tanzania.David-de-Vos_Go-and-Tell