Ivoorkust

Campagnevideo

Gagnoa

Bekijk de hartverwarmende beelden van onze laatste campagne in Ivoorkust, inclusief het ontroerende moment van de blinde man die weer kan zien in de regen! Dit is waarom we doen wat we doen. Jullie support en gebeden maken dit mogelijk. Bedankt!!!

Dag 5

Op de juiste plaats

De campagne is vandaag tot een einde gekomen met ruim 30.000 bezoekers op de laatste avond. De plek waar we zijn is erg bijzonder. Er wordt niet veel over gesproken, maar dit land heeft nog maar een paar jaar terug een burgeroorlog gehad, waarbij heel veel mensen zijn omgekomen. Vandaag sprak ik over hoe Jezus de dood overwon en hoe je zekerheid kunt hebben van eeuwig leven. Het was zo genezend voor veel mensen.

De rij met getuigenissen vanavond was bijzonder lang en we hadden geen tijd om alle verhalen te horen. Mensen getuigden van allerlei wonderen. Alle eer aan Jezus! Ons team is overladen met cadeaus uit de kerken waarmee ze hun waardering voor ons lieten blijken. Ik ben trouwens bijzonder trots op al onze jongens in het team. Wat hebben ze hard gewerkt, we zijn met een man of twaalf voor op- en afbouw, geluid, organisatie, video, fotografie, het zijn toppers en zonder hen kunnen we dit werk niet doen.

Niet alles gaat zonder slag of stoot en zo zijn er in ons team ook veel niet lekker geweest vanwege de warmte en het eten dat we niet gewend zijn. Bidden jullie mee voor een veilige reis naar huis?

Tijdens de laatste avond mag ik altijd een laatste zegenbede geven, dit is een bijzonder moment en is live te bekijken op mijn Facebook: You will love it!

Vandaag is niet alleen het einde van onze campagne, maar ook het begin van iets nieuws! Vandaag is de lancering van het nieuwe initiatief NEW FAITH NETWERK!

Het is een media platform te vergelijken met Netflix, maar dan voor mensen die willen groeien in hun geloof! Je gaat hier in de toekomst nog veel van horen. Ik ben bijzonder trots op het feit dat ik mijn steentje bij mag dragen aan dit platform, samen met een groep voorgangers er sprekers uit ons land. Ik beveel NEW FAITH NETWORK dan ook van harte bij jullie aan!

Voor nu een lieve groet, dank voor alle gebeden en reacties, ik zie uit naar de warmte van thuis en de feestdagen.

David de Vos en het team van Go and Tell
IMG_3872

 

Dag 4

Joy, joy, joy in the city!

Ik weet het niet anders te beschrijven. Vandaag stond in het teken van de Heilige Geest. We mochten vanmorgen de leidersconferentie afsluiten met gebed en het was ontroerend om te zien hoe God mensen aanraakte en bemoedigde.

Het was gelukkig droog vanavond, dank voor jullie gebed. De menigte is na gisteravond flink gegroeid en opnieuw mochten duizenden het evangelie horen en aannemen. De boodschap dat je vergeven bent, geliefd, dat God je ziet staan, is universeel en onweerstaanbaar. Dat trekt zoveel mensen steeds naar het kruis van Jezus.

Nadat we voor de doop in de Heilige Geest baden, ontstond er zo’n uitzinnige vreugde dat we – geloof het of niet – als blanken helemaal los zijn gegaan op de muziek. Dat maakte het feest helemaal compleet, met onze houterige bewegingen, maar uit een goed hart. Ook vandaag waren er weer bijzondere getuigenissen waar we God alle eer voor geven.

Morgen is de grote finale, we zien uit naar de hele stad die komt luisteren naar het evangelie.

Dikke zegen!

David de Vos en het team van Go and Tell

WhatsApp Image 2017-12-16 at 23.43.51WhatsApp Image 2017-12-16 at 23.43.52

 

Dag 3

Blinde man ziet in de regen!

Ik ben nog een beetje van slag, wat een avond! Vanmiddag kwam er ineens een zware regenbui voorbij. Hierdoor duurde het wat langer voordat de campagne op gang kwam. Ik sprak vanavond over het bloed van Jezus en hoe Jezus je vrij maakt van alle aanvallen van de vijand.

Net toen ik begon te bidden voor de zieken, begon het opnieuw te regen. Een intern gevecht begon in mij of ik de meeting nog wel door kon laten gaan. De mensen bleven gewoon staan! In de stromende regen! Wat een honger voor het woord van God. Ik besloot alsnog voor de zieken te bidden, nadat vele mensen vanavond opnieuw hun hart aan Jezus hadden gegeven.

In de regen aanbaden we God en begonnen mensen overal voor elkaar te bidden. Ik zag hoe een vrouw voor een blinde jongen bad en voor mijn eigen ogen opende Jezus zijn ogen! De menigte ging he-le-maal los van vreugde, want deze dingen gebeuren ook niet elke dag in Afrika.

De jongeman kwam zijn verhaal op het podium vertellen en viel emotioneel in mijn armen. Dit moment is live opgenomen en staat op mijn Instagram story line.

Met nog twee dagen te gaan, zien we uit naar wat God nog gaat doen. Dank voor jullie gebed. We bidden dat de stad zal uitlopen om het evangelie te horen en dat we nog droog weer mogen hebben tot aan het einde van de week!

David de Vos en het team van Go and TellDag 3

 

Dag 2

We hebben hier geen dak, maar toch ging het dak eraf!

We zijn net terug van opnieuw een prachtige avond hier in Gagnoa. Ik heb heerlijk mogen ‘groot spreken’ over Jezus. Nu denk ik dat je over Jezus niet kunt overdrijven, Hij is gewoon fantastisch! Ik verwacht niet dat als we later in de hemel komen dat Hij zal zeggen: ‘ nou David, toen in Afrika heb je het wel heel bond gemaakt, je had niet zo moeten overdrijven over Mij’…  😉

Wanneer je Jezus verhoogt, gaat het dak eraf, ook al hebben we hier geen dak. Het dak is de lofprijs van Gods kinderen. Ook vanavond maakten weer duizenden mensen een bewuste keus voor Jezus. Eén van de leiders attendeerde me erop dat het zo belangrijk is dat er campagnes worden gehouden in Ivoorkust. Het noorden van het land is een tijdje gescheiden geweest van het zuiden en werd geleid door een groep rebellen. De gevolgen daarvan zijn nog merkbaar in het land. Daarom is Gods woord zo op z’n plek hier, het is genezend en brengt hoop en herstel!

Verschillende getuigenissen verblijden ons hart vanavond. Gister mocht ik bidden voor een jongen die al jaren geplaagd werd door epilepsie. Hierdoor kon hij niet goed lopen en sliep hij ‘s nachts niet goed. We ontmoetten elkaar gisteren op het podium en ik bad voor genezing. Vandaag kwam hij met zijn vader vertellen dat hij zelf heen en weer naar de campagne was gelopen en vanmorgen tot 10.00 uur uit had geslapen wat voor hem ongewoon was. De glans van zijn gezicht sprak boekdelen.

Een dame getuige van het verdwijnen van een tumor in haar borst. En tijdens verschilde getuigenissen op het podium werd er ineens enorm gejuicht van achteruit het veld. Een doodzieke jongen, die geen kracht meer had om op zijn benen te staan, was letterlijk vel over been. Hij stond op en wandelde tot ieders verbazing zelf krachtig naar het podium!

Het is een mooie tijd hier en ik wil iedereen bedanken voor jullie gebeden. Er staan ons nog mooiere dingen te wachten.

Heb vertrouwen in God! Hij houd echt heel veel van je!

David de Vos en het team van Go and TellDag 2

 

Dag 1

Wat is het heerlijk om weer in Afrika te zijn!

We zijn in een voor ons nieuw land Ivoorkust en een nieuwe stad Gagnoa. De atmosfeer is zo goed! Vandaag werden we hartelijk ontvangen door de burgemeester en de prefect. De overheid steunt ons van harte en om dat kracht bij te zetten, waren ze vandaag beiden bij de opening van de campagne.

Ruim 17.000 mensen hoorden vanavond die liefdevolle boodschap van Jezus! Duizenden stroomden het Koninkrijk in en zeiden “ja” tegen Jezus. Mensen blijven mij vragen: waarom zijn jullie naar Gagnoa of all places gekomen? Ik weet het niet precies, maar ik denk dat het op Gods agenda stond en dat blijkt wel nu we hier zijn. We hebben op zoveel fronten tegenstand ervaren, maar zijn in Hem meer dan overwinnaar!

We danken iedereen die ons heeft helpen gaan, door jouw gebed en steun aan deze campagne.

De eerste getuigenissen van veranderde levens mochten we vanavond al horen. Een oude dame was haar zicht verloren en kon niet meer in de verte zien. Ze was op zoek gegaan naar genezing bij traditionele dokters, maar niets hielp. Haar zoon bracht haar naar de campagne en ineens riep ze: ik zie een podium! En ik zie een witte man! Jezus opende haar ogen.

Een andere vrouw kon vanwege een tumor niet lopen. Iemand droeg haar naar de campagne, maar vanavond sprong en rende ze over het podium om iedereen te vertellen wat Jezus gedaan had!

Weer een andere vrouw kwam vertellen dat de koorts bij haar baby verdwenen was. Allemaal tekenen van Gods goedheid.

Trek jij met ons op in Afrika door je gebed, je steun, je likes en reacties? Dank je wel! Het betekent een hoop voor ons.

Lieve groet namens het hele team,

David de Vos
IMG_7728aklein

Breng jij het evangelie naar plekken als Ivoorkust?

Wil jij meehelpen aan campagnes zoals die van Ivoorkust? Met bijvoorbeeld €20,- vertel jij 20 mensen over Jezus!

Campagne Ivoorkust

80%
€ 40.209
van € 50.000