Campagne Daloa

12-15 december 2019

Dag 4

Vreugde die niet te koop is

Aan het einde van de laatste dienst stond ik gewoon te huilen en te lachen tegelijkertijd. Ik wist het even niet meer. Vanmorgen zijn verschillenden van ons team langs de kerken gegaan en daar gebeurden al zoveel bijzondere dingen.

Tijdens mijn gebed voorafgaand aan de dienst vroeg ik me af wat Jezus zou doen als Hij hier lijfelijk aanwezig zou zijn. Ik zag zo voor me hoe Hij iedereen een knuffel zou geven, in de ogen zou kijken en zou zeggen wat ze waard zijn voor Hem. Toen ik dat vanavond vertelde, steeg er een luid gejuich op naar de hemel.

Ja, we leven in een kapotte en soms pijnlijke wereld, maar geloof nooit – omdat je pijn hebt of ziek bent – dat je waardeloos bent. Soms zie je mensen met beperkingen die van binnen vrij zijn en anderen die er perfect uitzien van buiten, maar van binnen niet vrij zijn. Echte vrijheid komt van binnenuit!

Aan het einde van de dienst baden we om Gods Geest en dat hebben we geweten! Wat een uitzinnige vreugde die volgde. Vreugde en vrede die nergens te koop is. De mensen stopten niet meer met zingen en dansen. Tranen van dankbaarheid vulden mijn ogen. Ik mocht de avond afsluiten met een zegenbede. Live beelden hiervan staan op mijn Instagram story.

Nogmaals bedankt voor jullie betrokkenheid in gebed en met giften. We leven nu alweer toe naar de volgende reis in februari naar Abidjan: www.goandtell.nl/ivoorkust!

Dag 3

Een glimlach van oor tot oor

Vanmorgen eindigden we onze conferentie. Iedere morgen mogen we de leiders van de kerken en voorgangers bemoedigen in hun werk. Dat is zo belangrijk, zij blijven hier en gaan door met het bouwen van Gods koninkrijk.

Tijdens deze meetings vertel ik graag over mijn overwinningen, maar ook over mijn falen. Ik wil zo graag dat iedereen zich ergens in herkent en zo bemoedigd wordt.

Vanmiddag zat ik kort om tafel met de mannen, die ons helpen met alle techniek en transport. Om kort te zijn: we hebben een hoop uitdagingen en keuzes die we moeten maken. Bid maar voor ons

Vanavond was een wat zwaardere avond. We merken altijd dat we ons letterlijk in een strijd bevinden. We strijden dan ook de goede strijd van het geloof!

Vanavond waren er opnieuw duizenden mensen die alles wilden geven in de handen van de Heer Jezus. Wat een kostbaar moment opnieuw. Prachtige getuigenissen van wonderen volgden. Veel moeders kwamen vertellen dat hun baby’s genezen waren. Je kunt je geen mooier cadeau voor een moeder voorstellen.

Het mooiste moment van de avond voor mij was dat van een jonge moeder: 22 jaar is ze nu en toen ze zelf nog maar een klein meisje was, verloor ze haar gehoor in haar rechter oor. Nu na ruim 17 jaar werd dat in één moment herstelt.

Wat een machtig God dienen wij!

David de Vos en het team van Go and Tell

Dag 2

Home run!

Joshua Jurjevich heeft samen met een team onze campagne georganiseerd. Van hem leerde ik deze week, als er echt iets moois is gebeurd, dat je het dan een home-run kunt noemen. Deze woorden passen heel goed bij deze avond.

De opkomst is inmiddels verdrievoudigd en vanaf het begin was er zo’n vreugde vanavond. Ja, ook hier moeten de leiders een beetje de kat uit de boom kijken voordat ze me volledig in hun hart kunnen sluiten, maar na vanavond zijn we allemaal familie.

Duizenden mensen riepen de naam van Jezus aan en het is gewoon alsof Hij er is. Hij heeft beloofd: Ik zal altijd bij je zijn en met Zijn Geest is Hij in en rondom ons. Wat is het mooi als je Zijn aanwezigheid mag merken.

Tranen van vreugde rolden over haar wangen toen ze haar wonder ontving, we dansen samen en geven God alle eer. Vele getuigenissen volgenden, het was zo’n avond waarvan ik zou wensen dat jullie er allemaal bij konden zijn.

Dank voor jullie gebeden; we genieten hier van alle likes en reacties van de mensen thuis die zo meeleven.

Tot morgen!

David de Vos en het team van Go and Tell

Dag 1

Uitdagingen

De weg naar deze campagne lag bezaaid met uitdagingen! Op de heenweg naar Ivoorkust moest ons vliegtuig een noodlanding maken vanwege een technisch probleem. Gelukkig viel alles mee en waren we snel weer onderweg. Eenmaal aangekomen in Abidjan hadden we veel ontmoetingen ter voorbereiding van onze komende campagne in de hoofdstad aanstaande februari. Tussen de meetings door hadden we een auto-ongeluk wat gelukkig ook meeviel, maar toch.

Onze technische crew en geluidsmannen kunnen hun eigen lijstje wel maken met uitdagingen, maar iedere keer weer snappen we aan het einde van de dag weer precies waarom we door al deze uitdagingen willen gaan.

Vreugde vult de stad bij onze aankomst en toen we vanavond begonnen met de campagne was het een heerlijke eerste avond. De mensen zongen uitbundig en genoten van alles wat er gebeurde. De response op het woord van God was overweldigend en samen vierden we de vele keuzes die voor Jezus werden gemaakt.

Aan het einde van de avond kwamen er al veel getuigenissen van prachtige wonderen. We geloven echt dat we hier met onze geluidsapparatuur vast zaten voor een reden. We mogen het evangelie brengen aan de stad Daloa.

Bidden jullie met ons mee voor een uitzinnig mooie week waar veel mensen tot geloof zullen komen en waar duizenden het goede nieuws van Jezus zullen horen.

Dank voor jullie ondersteuning en liefde voor deze mensen hier!

David de Vos

En het team van Go and Tell

 

 

Ja, ik help mee!

Uitdagingen horen bij ons werk, maar met Gods leiding en jullie warme support gaan we deze graag aan! Om alles te kunnen financieren is er een bedrag van €50.000,- per campagne nodig, waarbij ons doel is dat elke euro één persoon bereikt. Wil jij onderdeel zijn van wat God in Ivoorkust doet? Ga dan indirect met ons mee op reis!

Campagne Ivoorkust - Daloa

57%
€ 28.690
van € 50.000