Nigeria wacht op ons!

"Wat we daar aantroffen is werkelijk buitengewoon: een kerk bestaande uit miljoenen leden!"

Afgelopen twee weken ben ik in Nigeria geweest. Vooraf ervoeren we sterk dat we deze stap mochten maken.

Wat we daar aantroffen is werkelijk buitengewoon: een kerk – The Redeemed Christian Church of God – bestaande uit miljoenen leden in Lagos, Nigeria! Er wordt gesproken van een opwekking die al jaren gaande is en die vele mensen bereikt.

Onze campagnes zouden een geweldige aanvulling zijn op de outreaches die door deze denominatie worden georganiseerd. We hebben, ondanks het intensieve programma, steeds de juiste mensen mogen ontmoeten. Achteraf gezien hadden we die twee weken daar hard voor nodig.

In Marcus 14:16 ontdekken de discipelen, na een aanwijzing van Jezus, de man met de kruik. Hij had alles al voor hun avondmaal voorbereid. Dat is hoe deze reis voor ons voelt. Concepten, ervaringen en teams: ze wachten op onze komst!

We gaan ons voorbereiden op een bijzonder seizoen van oogst en impact. Komende maanden zijn hiervoor cruciaal. We kunnen je gebed en ondersteuning goed gebruiken. Bekijk onderin alle opties om mee te bouwen.

Dank je wel dat je achter ons staat en met ons meebouwt!

Hartelijke groet,

David de Vos & Team Go and Tell

Ja, ik geef voor deze missie!

Ja, ik geef voor Nigeria

Vul onderstaand formulier volledig in of maak je gift over via: NL51RABO 0101485387 t.n.v. St. Go and Tell o.v.v. Nigeria. Dank je wel!