Pakistan, we love you!

Donderdagavond begon de campagne opmerkelijk, met het volkslied van Pakistan en duizenden Pakistaanse vlaggetjes en telefoonlichtjes in de lucht. Deze mensen zijn zo trots op hun land, ondanks dat het vooral negatief in het nieuws komt. De opmerkingen die we krijgen van mensen over of we het wel zeker weten dat we moeten gaan, zijn niet op één hand te tellen.

Pakistan staat hoog op de lijst van vervolgde christenen van Open Doors en dat is niet voor niets. Vervolging is aan de orde van de dag. Van de week mocht ik de minister van mensenrechten ontmoeten, die een sleutelrol heeft gespeeld bij de vrijlating van Asia Bibi die inmiddels veilig in Canada is. Duizenden mensen waren in gebed betrokken voor haar vrijlating, nadat ze ter dood veroordeeld was.

Wat hier gebeurt, is misschien wel een antwoord op gebed van duizenden christenen. Talloze mensen verzamelden zich om het evangelie te horen, te bidden en te aanbidden.

Daar sta je dan als doodnormale jongen uit Nederland. Duizenden moslims voor me, hongerig op zoek naar de ware God. Ik mag iets van Hem laten zien, iets over Hem vertellen. Het is teveel om te bevatten. Ik ben stil, dankbaar. Ja, God antwoordt gebed, bouwt Zijn koninkrijk en wij mogen er onderdeel van zijn.

Ik wil iedereen bedanken die ons steeds weer ondersteunt en helpt om te gaan!

Een lieve groet vanuit dit prachtige land.

Vanwege Zijn liefde,

David de Vos en het team van Go and Tell

Pakistan 201913

Ja, ik help mee!

Pakistan

100%
€ 75.000
van € 75.000

We zijn op de hoogte van de gevaren, risico’s en uitdagen die deze campagne met zich meebrengt en hebben dit besluit daarom ook biddend overwogen. Ook ervaren we een bijzondere klik met onze contactpersoon in Pakistan die al jaren actief is op het gebied van campagnes in Pakistan. Hij weet in welke gebieden er open deuren zijn en waar het gevaar gelukkig niet zo hevig is als in andere gebieden. We ervaren in ons hart een klik om dit te doen, uiteraard met een biddende achterban die achter ons staat. Want dat zal zeker nodig zijn. We stellen ook uw gebed zeer op prijs voor de komende campagne. Dat God mooie dingen gaat doen en dat de campagne eraan zal bijdragen dat er in de toekomst nog meer deuren opengaan.