Pakistan 2021

Na onze laatste trip naar Burkina Faso zien we dat de wereld zich langzaam maar zeker opent. In landen als deze, waar een warmer klimaat heerst, kent het virus minder besmettingscijfers en ziekenhuisopnamen dan bij ons. Versoepelingen zijn hierdoor eerder mogelijk.

Tijdens mijn reis naar Afrika ontving ik de vraag of we half april naar Pakistan willen komen voor een grote campagne. Uiteraard doen we dit met alle liefde, zeker nu we hebben gemerkt dat we met de huidige reisvoorwaarden veilig en verantwoord op pad kunnen. Normaliter nemen we de tijd om fondsen op te halen voor onze campagnes. Omdat die tijd er dit keer niet is, kan het een uitdaging zijn om het volledige bedrag voor onze rekening te nemen. Maar ik heb ons contact in Pakistan beloofd: “Ik vraag mijn partners te doen wat ze kunnen en willen doen.”

Ik nodig je bij deze uit om te zaaien in deze prachtige kans om het evangelie naar Pakistan te brengen. Elke euro staat voor één persoon die we met de boodschap van Jezus bereiken. We verwachten opnieuw een opkomst van 100.000 mensen… en via de digitale media miljoenen mensen meer!

Doe jij mee? Geef je gift dan hier. Vanuit de grond van mijn hart wil ik tegen je zeggen: dank je wel!

 

Update 12 april 2021:

Ons oorspronkelijke doel was het ophalen van 100.000 euro. Dit is gelukt! Ontzettend bedankt! De omstandigheden in Pakistan zijn echter zwaar en de kerk heeft aangegeven in financiële nood te verkeren door de Covid-pandemie. Vandaar dat wij ons fondsendoel hebben verhoogd naar 145.000 euro. Hiermee is de kerk in Pakistan structureel geholpen; want de nood ís hoog! Nogmaals danken wij jou voor jouw steun. Bedankt!

 

Ja, ik help mee!

Vul onderstaand formulier volledig in of maak je gift over via: NL51RABO 0101485387 t.n.v. St. Go and Tell o.v.v. Pakistan. Dank je wel!

Campagne Pakistan

69%
€ 100.000
van € 145.000