Pakistan 2020

“God houdt van Pakistan en is ons niet vergeten!”

Momenteel bereiden we ons voor op onze derde reis naar Pakistan. Een land waar christenvervolging aan de orde van de dag is. Dat we vorig jaar tijdens onze samenkomst ruim 100.000 bezoekers mochten verwelkomen, was dan ook buitengewoon! Miljoenen extra Pakistanen werden bereikt doordat de samenkomst ook werd uitgezonden op nationale televisie!

Toen we aan lokale contacten vroegen hoe dit mogelijk was, antwoordden ze: God houdt van Pakistan en is ons niet vergeten! Onze regering is niet islamitisch, zoals velen denken. Juist veel christenen bevinden zich op strategische plekken.”

Dit najaar gaan we opnieuw naar Pakistan. Het evangelie is gratis, maar de verspreiding kost geld. Denk bij de organisatie van een festival aan zo’n €100.000 euro. Maar in de wetenschap dat dit 100.000 mensen bereikt, hebben we het over 1 euro per persoon!

De boodschap van Jezus is relevanter dan ooit. Help jij ons te gaan?

Bedankt!

Noot met betrekking tot Covid-19:
De campagne staat gepland in het najaar. Mocht dit niet mogelijk zijn i.v.m. Covid-19, dan wordt deze verzet naar 2021. Mocht ook op lange termijn een campagne niet mogelijk blijken, dan zullen alle investeringen gebruikt worden voor een Engelstalig tv-programma. Hiermee kunnen wij (alsnog!) miljoenen huishoudens in Pakistan bereiken met de levensveranderende boodschap van het evangelie. Hartelijk dank voor je support!

Ja, ik help mee!

Pakistan

20%
€ 20.184
van € 100.000

We zijn op de hoogte van de gevaren, risico’s en uitdagen die deze campagne met zich meebrengt en hebben dit besluit daarom ook biddend overwogen. Ook ervaren we een bijzondere klik met onze contactpersoon in Pakistan die al jaren actief is op het gebied van campagnes in Pakistan. Hij weet in welke gebieden er open deuren zijn en waar het gevaar gelukkig niet zo hevig is als in andere gebieden. We ervaren in ons hart een klik om dit te doen, uiteraard met een biddende achterban die achter ons staat. Want dat zal zeker nodig zijn. We stellen ook uw gebed zeer op prijs voor de komende campagne. Dat God mooie dingen gaat doen en dat de campagne eraan zal bijdragen dat er in de toekomst nog meer deuren opengaan.