Terug naar Pakistan!

Lieve vrienden,

Vlak voor de zomerrust ontving ik een bericht van mijn vriend, Anwar Fazal, uit Pakistan. Het was een verzoek om opnieuw naar Pakistan te komen voor een grote campagne in september a.s. Ondanks dat de tijd kort is om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen voor deze campagne, wist ik meteen dat ik moest gaan. De open deur in Pakistan is werkelijk uniek. Tijdens onze vorige reis bezochten we niet alleen de gemeente in Lahore, die meer dan 30.000 leden telt, we hielden ook een campagne met meer dan 200.000 bezoekers.

Vraag het mij en Ik geef je de volken in bezit,
de einden der aarde in eigendom.
Psalm 2:8

Toen Joyce en ik trouwden zongen we dit lied van Hillsong, en we geloofden dat God zou doen wat Hij beloofd had. Maar het is werkelijk om stil van te worden als het dan ook echt gebeurt! Met letterlijk iedere euro bereiken we één persoon. De kosten van de campagne zitten met name in de opzet van het terrein. Licht, geluid, media, etc. In de dagen voor de campagne zal ik veel met pastor Anwar op televisie te zien zijn. Via zijn netwerk zijn we in miljoenen huishoudens in het Midden-Oosten te zien.

Voor deze missie hebben we op z’n minst 75.000 euro nodig. We weten dat met Gods genade sommige van onze donateurs helpen met een aantal grote bedragen om dit snel mogelijk te maken. Echter, ik nodig ook u uit in ons avontuur!

Geef vandaag nog voor Pakistan!
Iedere euro bereikt 1 persoon met de boodschap van Jezus.

Dank je wel voor je trouwe support aan onze missie!

Vanwege Zijn liefde,

david

Ja, ik help mee!

Pakistan

64%
€ 48.051
van € 75.000

We zijn op de hoogte van de gevaren, risico’s en uitdagen die deze campagne met zich meebrengt en hebben dit besluit daarom ook biddend overwogen. Ook ervaren we een bijzondere klik met onze contactpersoon in Pakistan die al jaren actief is op het gebied van campagnes in Pakistan. Hij weet in welke gebieden er open deuren zijn en waar het gevaar gelukkig niet zo hevig is als in andere gebieden. We ervaren in ons hart een klik om dit te doen, uiteraard met een biddende achterban die achter ons staat. Want dat zal zeker nodig zijn. We stellen ook uw gebed zeer op prijs voor de komende campagne. Dat God mooie dingen gaat doen en dat de campagne eraan zal bijdragen dat er in de toekomst nog meer deuren opengaan.