Terug naar Pakistan!

Lieve vrienden,

Vlak voor de zomerrust ontving ik een bericht van mijn vriend, Anwar Fazal, uit Pakistan. Het was een verzoek om opnieuw naar Pakistan te komen voor een grote campagne in september a.s. Ondanks dat de tijd kort is om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen voor deze campagne, wist ik meteen dat ik moest gaan. De open deur in Pakistan is werkelijk uniek. Tijdens onze vorige reis bezochten we niet alleen de gemeente in Lahore, die meer dan 30.000 leden telt, we hielden ook een campagne met meer dan 200.000 bezoekers.

Vraag het mij en Ik geef je de volken in bezit,
de einden der aarde in eigendom.
Psalm 2:8

Toen Joyce en ik trouwden zongen we dit lied van Hillsong, en we geloofden dat God zou doen wat Hij beloofd had. Maar het is werkelijk om stil van te worden als het dan ook echt gebeurt! Met letterlijk iedere euro bereiken we één persoon. De kosten van de campagne zitten met name in de opzet van het terrein. Licht, geluid, media, etc. In de dagen voor de campagne zal ik veel met pastor Anwar op televisie te zien zijn. Via zijn netwerk zijn we in miljoenen huishoudens in het Midden-Oosten te zien.

Voor deze missie hebben we op z’n minst 75.000 euro nodig. We weten dat met Gods genade sommige van onze donateurs helpen met een aantal grote bedragen om dit snel mogelijk te maken. Echter, ik nodig ook u uit in ons avontuur!

Geef vandaag nog voor pakistan!
Iedere euro bereikt 1 persoon met de boodschap van Jezus.

Dank je wel voor je trouwe support aan onze missie!

Vanwege Zijn liefde,

david

Ja, ik help mee!

Pakistan

33%
€ 24.648
van € 75.000