Pakistan

Campagnevideo Pakistan

Deze video neemt je mee naar Pakistan, laat je zien hoe dit land onderdeel uitmaakt van Gods hart en vertelt het verhaal van Go and Tell!

Dinsdag 25 september

Een zee van mensen!

Als zestienjarige jongen had ik al het verlangen het evangelie aan grote groepen mensen te vertellen. Ik had nog geen publiek, en dus sprak ik tegen de bomen in het bos. Of, wanneer ik de zee voor me zag, deed ik alsof deze uit mensen bestond.

Op een dag sprak God tot mijn hart: “David, zoveel bomen als hier staan, zoveel mensen zal jij op een dag voor je hebben staan.” Ik heb die woorden altijd in mijn hart bewaard, met daarbij het verlangen om zoveel mogelijk mensen bij Jezus te brengen. Gisterenavond gingen deze woorden letterlijk in vervulling, toen een grote zee van mensen het veld vulde. Met mijn hele hart mocht ik over Jezus vertellen. En vele, vele duizenden mensen kwamen tot geloof.

Mijn beeld van Pakistan is voorgoed veranderd. God is bijzonder aan het werk onder de moslims en de gebeden voor vervolgde christenen worden verhoord! Hoe gaaf is het dat we hier aan deel mochten nemen. Ik ben echt supertrots op ons hele team, maar ook op onze achterban en onze donateurs! Dit had nooit zonder hen gekund.

Gelukkig doet God ook te gekke dingen in ons land! Hij is dezelfde God. Ik kan niet wachten om 6 oktober uit mijn dak te gaan met duizenden tieners tijdens Like Jesus!

Op dit moment zijn we onderweg naar onze veilige thuishaven. Dank jullie wel voor al jullie gebeden, reacties en steun aan deze missie!

David de Vos
42525459_10156822624641757_9180687788578701312_n

Woensdag 19 september

Het is moeilijk te beschrijven wat er hier gebeurt in Pakistan! Van een land bekend met terreur en aanslagen belanden we midden in een opwekking waar letterlijk duizenden mensen tot geloof komen. Deze samenkomst is een ‘gewone’ doordeweekse samenkomst van de kerk met wie we deze week samenwerken. Pastor Anwar Fazal is naast voorganger ook een evangelist en houdt grote samenkomsten door heel het land. Zijn TV channel bereikt miljoenen huishoudens in Pakistan en over de wereld. Zo werd vanavond de dienst live uitgezonden. Op deze manier maken we ook de campagne bekend, die aanstaande dinsdagavond zal zijn.

Toch is vervolging niet ver weg. Precies vier jaar terug kwam er nog een hele kerk om, 350 mensen, in een aanslag. Vandaag vroegen ze me om morgen een boodschap op tv te brengen voor de vervolgde christenen en hun nabestaanden. Ik voel me letterlijk klein, maar zo gedragen door Gods Geest. Dank voor al jullie gebeden! This is only the beginning!

Love, David en team

42153766_10156806452066757_5853401084206252032_n

Juist NU naar Pakistan

Help mee!

Waarschijnlijk heb je het nieuws ook gevolgd over de onrust in Pakistan naar aanleiding van de actie van Geert Wilders. Zo werd er op straat door duizenden mensen geëist dat de Nederlandse Ambassadeur het land zou verlaten. Het land staat ook op nummer 5 op de ranglijst christenvervolging van Open Doors. Niet de meest gunstige tijd voor een christelijke Nederlander om naar Pakistan af te reizen voor een grote openluchtsamenkomst. Zou je denken…

Toch is Pakistan het land waar we van 17 t/m 25 september verblijven voor een groot Prayer Festival in de stad Faislebad. David: “Er is in Pakistan een opwekking aan de gang. Er komen duizenden mensen tot geloof. Het is fantastisch dat ik daar met Go and Tell op deze manier aan mag bijdragen!”

Het was nog even spannend of we het land wel binnen mocht komen. We hadden een officiële uitnodigingsbrief vanuit de overheid nodig. Is het dan alsnog slim om naar Pakistan af te reizen voor dit doel? “Er is politiebegeleiding. Er zijn mensen die ons vragen: ben je gek? Durf je dat überhaupt wel? Ik moet zeggen dat ik een vrede heb in mijn hart die ik volg. Zelfs ondanks alle perikelen van de afgelopen weken, is er geen plek waar ik liever zou zijn. Ik ervaar het plan van God zo sterk in mijn hart, dat we ons beschermd en geliefd voelen.”

Eind vorig jaar haalden de tieners van het event Like Jesus tijdens de Night @BubbleJungle al 20.000 euro op voor de campagne in Pakistan. De afgelopen maanden werd er nog veel meer gegeven en inmiddels is al ruim driekwart van de benodigde €100.000 binnengekomen. “We zijn als team onder de indruk van de giften die binnenkomen voor deze missie. Wanneer mensen ons hier verbaasd over aanspreken, weet ik twee dingen: het is het werk van God, maar het is ook onze achterban die het werk van Go and Tell een warm hart toedraagt.” Aldus David de Vos.

Wil jij Go and Tell ook meehelpen zoveel mogelijk moslims in Pakistan te vertellen over Jezus? Help ons dan hier met jouw gift voor Pakistan.

2018.Handtekening-David

Ja, ik help mee!