Campagnevideo Burkina Faso

Dag 5

De sleutels van de stad

Bij onze aankomst in de stad Po werden we als eerst ontvangen door de burgemeester en de traditionele koning. Beide gaven zonder het van elkaar te weten ons de sleutels van de stad.

Het is de grootste vorm van autoriteit die we van de overheid konden krijgen. Ze zeiden: je mag doen en laten met onze stad, zoals je wilt. Ik denk dat deze houding één van de redenen was waarom we zo’n succesvolle campagne in Po hebben gehad.

De atmosfeer vanavond kenmerkte zich als heel ontspannen. Alsof we ons mochten berusten in alles wat Jezus gedaan heeft. Voor de laatste keer deze week mocht ik het net uitgooien voor een grote visvangst. We bidden dat alle mensen die Jezus hebben leren kennen Hem ook zullen volgen, vroeg of laat.

De rij met getuigenissen vanavond was uitzonderlijk. Zoveel mensen die kwamen getuigen van Gods kracht, we geven God alle eer!

Morgenochtend zullen we onze weg terug naar huis beginnen waar onze geliefden op ons wachten. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie gebed en support voor Go and Tell. Dank ook aan alle donateurs, jullie staan samen met ons hier in Afrika, maar straks ook in de IJsselhallen op Tweede Paasdag voor Simply Jesus.

Wil jij ons ook helpen om onze boodschap over Jezus nog verder te brengen? Bekijk de mogelijkheden op www.goandtell.nl

David de Vos en het team van Go and Tell

53908315_10157247954706757_1115505686554345472_n

Dag 4

De Heilige Geest aan het werk!

Vandaag stond in het teken van Gods Geest. Ik ben zo blij met de belofte dat Hij altijd bij ons zal zijn. Vanmorgen kwam ik niet eens aan preken toe. Mensen werden spontaan vervuld met Gods Geest, begonnen te bidden en God te prijzen in grote getale.

Ook vanavond was Gods Geest zo sterk aan het werk. Het is heerlijk om in deze atmosfeer de boodschap van hoop, liefde en vergeving te mogen brengen. Het veld was vanavond gevuld met duizenden mensen uit Po. Ik denk dat er niemand in Po is die de naam van Jezus niet gehoord heeft in de afgelopen dagen.

De wetenschap dat deze boodschap ook voor mijzelf geldt, ontroert mijn hart keer op keer. What a mighty God we serve!

Mensen getuigen genezen te zijn van: huidziekte, oogproblemen, bevrijding van demonen, maagproblemen en nog veel meer.

Zo op een afstand lijken de wonderen in Afrika allemaal wat makkelijker te komen, maar geloof me dat ook hier het elke avond een strijd is die wordt gevoerd tussen licht en duister. Ik voel het soms letterlijk in mijn lijf. Daarom zijn we zo dankbaar dat jullie voor ons bidden. Jezus heeft overwonnen!

We houden ons aan Zijn opdracht. Trek de wereld in, preek het evangelie en genees de zieken!

David de Vos en het team van Go and Tell

54434136_10157245509846757_8941224953596870656_n

Dag 3

Blinde jongen ziet!

Vandaag begon met een bijzondere conferentie. Robert Bron die hier de campagne heeft georganiseerd sprak als eerst. Ik mocht de meeting afsluiten. De tegenwoordigheid van God was zo intens. Deze meetings zijn van grote waarde omdat we van hart tot hart met de leiders kunnen spreken.

De campagne begon wat zwaar. Het geluid liet ons op een paar belangrijke momenten in de steek. Hierna was er een open atmosfeer om te getuigen van Gods liefde en zijn waarheid vanuit de bijbel.

Iedereen om me heen ging op de uitnodiging in om Jezus te ontvangen. Het allerbelangrijkste van deze reizen.

Tijdens het bidden voor wonderen was er opnieuw chaos om ons heen. Overal begonnen mensen te doen wat ze niet konden. De nood in onze wereld is zo groot en zoveel mensen zijn ziek. De paar getuigenissen die we dan horen laten ons een glimp zien van de nieuwe wereld die komen gaat. Zo ook vanavond. Het meeste aangrijpende verhaal was voor mij een kleine jongen die al elf jaar niet kon zien, maar Jezus genas hem. Hij beschreef een pen en de kleur er van, daarna raakte hij het topje van mijn neus aan en vervolgens pakte hij mijn stropdas.

Dank voor jullie support! We voelen ons door jullie gebeden gedragen.

David de Vos en het team van Go and Tell

53681335_10157243064606757_7013350241936080896_n

Dag 2

Families hersteld!

Het gaat hier gewoon door in Po! Vanavond hadden we opnieuw een geweldige avond in de aanwezigheid van Jezus. Het verveelt nooit om mensen, gezinnen en soms zelfs families hersteld te zien worden. Nadat duizenden mensen het uitriepen naar Jezus, baden we voor wonderen. Het duurde niet lang voor de eerste getuigenissen kwamen. Sommigen zelfs nog van gisteravond. Wat mij het meest heeft geraakt was een man die samen kwam met zijn moeder. Zijn moeder is een oudere vrouw die 3 jaar doof was. Hij bracht haar naar de samenkomst in de hoop op een wonder en toen gebeurde het nog ook! Samen kwamen ze vertellen wat Jezus gedaan had.

Tijdens hun getuigenis merkte ik een alcohollucht rondom deze man. Ik vroeg hem zijn ogen te sluiten. Daarna vroeg ik aan de menigte hun handen naar hem uit te strekken. De liefde van God stroomde als een rivier! Ik hield het zelf niet meer droog. Gods liefde voor ons als mensen is zo intens!

Ik bid je toe dat, wanneer je dit leest, ook jij zijn liefde nabij zal ervaren. Ik weet niet wat jouw uitdagingen zijn. Jezus zei:

Johannes 16:33
Jullie zullen het zwaar te verduren krijgen in de wereld, maar houd moed: Ik heb de wereld overwonnen.’

Dank voor jullie reacties en gebeden en support!!!!

David de Vos en het team van Go and Tell

 53300019_10157241399256757_3866875411547815936_n

Dag 1

Revival is in the air!

Lieve vrienden van Jezus!

We zijn ver van huis, voor ons gevoel in the middle of nowhere, maar voor God is dat anders. Hij kent deze plaats en alle mensen die in deze omgeving wonen. Zelfs de haren op hun hoofd!

Al jaren geleden zijn we gevraagd om naar Po te komen en nu is het dan zover. Het is alsof de mensen hebben zitten wachten op dit moment. De opkomst was vanavond echt overweldigend te noemen, duizenden mensen kwamen luisteren en kijken naar het evangelie in actie.

Het plein waar we op staan is een Jesus plein geworden. Zoveel vreugde, dankbaarheid en opwinding. Ik zou willen dat je het kon meemaken.

Duizenden mensen zeiden JA tegen Jezus vanavond waarvan velen voor de eerste keer. Toen we baden voor wonderen brak er een chaos uit zoals ik dat alleen maar ken uit onze meetings in Afrika. Zoveel mensen ontvingen een wonder; ze stonden met groepen aan het podium om te getuigen. Vanwege de drukte konden we er maar een paar horen. Zo was er een jongen die verlamd was en vanavond na 12 jaar opstond! Een ander getuigde 20 jaar verlamd te zijn geweest en genezen te zijn. Weer een andere vrouw liep krom en gooide haar wandelstok weg en rechte haar rug!

Wauw, Jezus is Heer. Het evangelie is het getuigenis van het volbrachte werk van Jezus. Wij vertellen alleen Zijn verhaal, maar wat prachtig om te doen!

Als afsluiter wil ik nog even kwijt dat ik weer zo onder de indruk ben van de achterban van Go and Tell. We hebben jullie hulp gevraagd voor deze campagne en jullie response is overweldigend! We zijn echt zo blij met jullie en ook een beetje trots. SAMEN! bereiken we de wereld met de liefde van Jezus! ( je mag nog steeds doneren voor deze reis)

Dank jullie wel!
Volg ons iedere dag op Facebook, Instagram of via de website.

David de Vos en het team van Go and Tell!

53648517_10157237944686757_2100238599722106880_n

Pô - Burkina Faso

83%
€ 20.688
van € 25.000

Opnieuw naar Burkina Faso

Van 6 tot 10 maart reizen we naar Burkina Faso om zoveel mogelijk mensen te vertellen over Jezus. Pô is de naam van de stad waar het allemaal gaat gebeuren. Gelegen in het zuiden van het land waar we als Go and Tell al jaren een bijzondere relatie mee hebben. Zowel wij als onze lokale contactpersonen hebben deze stad en haar 30.000 inwoners al langere tijd op ons hart. Onze laatste reis heeft een grote tol geëist van onze eigen truck. Mede daardoor staan we voor een financiële uitdaging. De campagne zal € 25.000,- gaan kosten. Wil jij ons meehelpen, zodat wij kunnen gaan om de liefde van Jezus opnieuw te brengen in Burkina Faso?