TV Outreach

Miljoenen huishoudens bereiken met de boodschap van Jezus!

Help je mee?

Van het bereik gaat ons hart sneller kloppen!

Exciting News! Ondanks het feit dat we soms letterlijk vastzitten in de omstandigheden, is er nu tóch een mogelijkheid om de wereld over te ‘reizen’ met de mooiste boodschap aller tijden!

Net als vele andere organisaties zijn we geraakt door het coronavirus. Om die reden heb je de afgelopen maanden geen specifieke hulpvraag van ons voorbij zien komen. Maar deze mogelijkheid wil ik je niet onthouden: vanuit Pakistan is het verzoek gekomen om een internationaal televisieprogramma te maken. Een programma, dat middels Isaac TV en Eternal Life TV letterlijk miljoenen huishoudens binnen zal komen. De fondsen die begin dit jaar zijn opgehaald voor Pakistan komen ten goede aan de productie hiervan.

Tijdens deze mooie ontwikkeling kregen we dezelfde vraag vanuit God TV: “Willen jullie een programma maken, waarmee we wereldwijd mensen kunnen bereiken die Jezus nog niet kennen?” Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een TV outreach naar ons hart is! Alles wordt in het Engels opgenomen, wat voor ons een nieuwe, uitdagende stap is. Maar als we nadenken over het bereik, gaat ons hart sneller kloppen!

Onze vraag is: wil jij helpen met het realiseren van deze TV Outreach? SAMEN brengen we Jezus op plekken waar Zijn stem gehoord mag worden.

Alvast bedankt!

 

Ja, ik help mee!

TV Outreach

82%
€ 32.620
van € 40.000