Geniet mee met de hoogtepunten van 2017!

Afgelopen jaar hebben we met Go and Tell bijzondere momenten meegemaakt, waar we God enorm dankbaar voor zijn! Bekijk hieronder het filmpje en de verslagen met alle hoogtepunten van 2017:

Campagne Burkina Faso

In februari vertrokken we naar de stad Banfora in Burkina Faso. We mochten het evangelie delen met duizenden mensen! Tijdens de laatste campagneavond hoorden we een van de mooiste getuigenissen tot nu toe. Een Burkinese man had drie broers, waarvan twee blind en een doof. Hun toekomst was uitzichtloos en verwachting op een beter bestaan hadden ze niet. Tot de vier broers naar het campagneterrein kwamen en luisterden naar de boodschap van Jezus. Hij genas alle drie de broers en alle vier namen Jezus aan als Heer en Redder. De mannen kwamen het podium op en de mensenmenigte explodeerde in gejuich bij het horen van wat God had gedaan.

Simply Jesus

Na Banfora stond Simply Jesus voor de deur. Zo gaaf om ook in Nederland mensen van alle leeftijden geraakt te zien worden door Gods oneindige liefde! Wat de impact van een dag als Simply Jesus is, merken we vooral in de weken na het event. We ontvangen e-mails en worden gebeld door mensen met uiteenlopende getuigenissen. Ruim 250 mensen maakten een beslissing voor Jezus, anderen konden voor het eerst Gods stem verstaan en weer anderen vonden genezing en herstel. Dat is wat ons drijft om te doen wat we doen! Op maandag 2 april is de volgende Simply Jesus, waarvoor we je alvast van harte uitnodigen!

Like Jesus

Op 7 oktober vierden we feest! Like Jesus bestond 5 jaar en daar pakten we groots voor uit. Zo’n 3000 tieners gingen uit hun dak op de nummers van LZ7 en zo’n 600 tieners kwamen na de aangrijpende Talkshow, waarin Dwight Dissels, Sonja Silva, Elza Postma en BarberRo hun levensverhaal deelden, naar de Talkzone voor een goed gesprek of gebed. We beschouwen het als een enorm voorrecht om ingang te hebben bij deze mooie, energieke leeftijdsgroep!

Campagne Ivoorkust

We sloten het jaar af met een campagne in Ivoorkust; een land waar we nog niet eerder zijn geweest. We zijn hier nog maar net van terug en zijn zo vol van wat God heeft gedaan! Duizenden mensen bezochten de campagneavonden, hoorden het evangelie en gaven hun hart aan Jezus. In onderstaand verslag lees je hoe mensen genezen werden, waaronder de blinde man die weer kon zien in de regen.

We zijn God dankbaar voor wie Hij is en gaan hier absoluut feestend het jaar mee uit!

 

Jouw eindejaarsgift voor het evangelie!

Ook in 2018 zullen we ons weer vol passie inzetten om de boodschap van Jezus te delen met duizenden mensen in binnen- en buitenland. In Nederland zien we hoe God werkt door evenementen als Simply Jesus en Like Jesus, maar ook door de podcasts en Youtube video’s die iedereen kan beluisteren en bekijken. We zouden het gaaf vinden als jullie ook in 2018 met ons meedromen... Het avontuur met ons aangaan om zoveel mogelijk mensen te bereiken met het evangelie. Wil jij ons een frisse start geven in 2018? Maak dan je eindejaarsgift over via onderstaand formulier: