Breng het evangelie, word donateur!

Ja, ik word donateur en ontvang het boek 'Jezus delen'

Samen brengen we het evangelie

Ieder jaar mag Go and Tell de liefde van Jezus delen in verschillende landen en komen duizenden mensen tot bekering! Hiermee geven wij antwoord op het gebed van Jezus, dat in Lukas 10:2 staat: ‘De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig; vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen. Wil jij samen met ons het evangelie verkondigen op nog meer plekken, zodat we nog meer mensen bij Jezus kunnen brengen? Word dan donateur voor minimaal €5,- per maand en ontvang als dank David’s nieuwste boek ‘Jezus delen’.

Bankgegevens Go and Tell

IBAN: NL51RABO0101485387
BIC: RABONL2U
Tenaamstelling: Stichting Go and Tell
Plaats: Zeewolde

Maandelijkse gift

Met uw maandelijkse toezegging kunnen wij meer. Door je toewijding weten we waar we op kunnen rekenen, waardoor we concrete plannen kunnen maken. Maandelijkse donateurs vormen de basis van onze organisatie. Supergaaf als ook jij hier onderdeel van uit wilt maken. Alvast bedankt hiervoor!

Eenmalige gift

Maak het verschil en geef voor het bereiken van mensen. We zien erop toe dat elke euro ten goede komt aan de missie van Go and Tell. Jouw bijdrage stelt ons in staat om meer te doen.

Verhoog je bijdrage

Heeft God je gezegend, waardoor je in staat bent om je bijdrage te verhogen voor Go and Tell? Laat ons dit hier weten.