Inspiratiecentrum

Welkom bij ons inspiratiecentrum! We nodigen je van harte uit om preken van David te bekijken en te beluisteren. Ook kun je je laten inspireren door onze blogs, het Go and Tell magazine en onze visuals. We wensen je veel kijk- en luisterplezier!

Simply Jesus Kingdom Culture

02 februari 2020

Kingdom Culture en Go and Tell slaan de handen ineen voor een onvergetelijke dag op zondag 2 februari 2020 in MartiniPlaza in Groningen. Het thema: ‘Breakthrough is coming’. Zowel Mark Stoorvogel als David de Vos zullen relevante, inspirerende boodschappen brengen en de Kingdom Culture band zal hierbij aansluiten. Neem vrienden en familie mee, want dit is jouw kans om hen op laagdrempelige wijze in contact te brengen met hun God!

Bekijk alle Evenementen

Deel op facebook of instagram

Bemoedig en inspireer je vrienden door één van deze visuals met hen te delen. Of gebruik de quote die jou het meest raakt als achtergrond voor op je laptop of smartphone!

Bekijk alle visuals

Video's

Bekijk onze laatste video’s en laat je inspireren! Via Family 7 kun je ons TV-programma ‘Simply Jesus TV’ volgen.

Bekijk de video's

391. God is alleen maar goed, deel 1

21 januari 2020

Het eerste wat God deed toen Adam gezondigd had? Inderdaad, Hij zocht hem op en opende het gesprek. Zo is onze God! Meer van zijn goedheid in de podcast van deze week.

Bekijk alle Podcasts

Waar zit het knopje?

04 januari 2020

In het mooie dorp waar ik woon, Zeewolde, is een kleine winkelpassage met aan weerszijden schuifdeuren. Ze openen en sluiten automatisch wanneer je in- en uitloopt. Ik had eens een meisje vast zien zitten in deze passage. Ze was erin gelopen, maar kwam er vervolgens niet meer uit. Later pas, met hulp van de politie.

Bekijk alle Berichten