Jouw moment van geloofsopbouw

Welkom bij ons inspiratiecentrum! We nodigen je van harte uit om preken van David te bekijken en te beluisteren. Ook kun je je laten inspireren door onze blogs, het Go and Tell magazine en onze visuals. We wensen je veel kijk- en luisterplezier!

Simply Jesus app

De Simply Jesus app zit boordevol onderwijs, overdenkingen, aantekeningen, blogs en meer. Download de app gratis in de App Store voor je iPhone of in de Google Play Store voor jouw Android-telefoon en laat je inspireren!

Video's

Bekijk onze laatste video’s en laat je inspireren! Via Family 7 kun je ons TV-programma ‘Simply Jesus TV’ volgen.

434. Jezus en burn-out | David de Vos | Aflevering 1 | Deel2

19 januari 2021

De 13-delige serie Jezus en burn-out, welke is uitgezonden door Family 7, vind je terug in onze app. Deel 2 van de eerste aflevering van deze serie is nu te beluisteren. Simply Jesus app downloaden? Dat kan via: https://goandtell.nl/app  

Bekijk alle Podcasts

Vissen in eigen badkuip

20 januari 2021

Jezus heeft gezegd dat Hij ons ‘vissers van mensen’ zal maken, maar dan moeten we wel vissen op een plek waar vissen zijn. Het lijkt er vaak op dat we vooral vissen in onze eigen badkuip. We hopen binnen de kerk nog een verdwaald visje tegen te komen.

Bekijk alle Berichten

Deel op facebook of instagram

Bemoedig en inspireer je vrienden door één van deze visuals met hen te delen. Of gebruik de quote die jou het meest raakt als achtergrond voor op je laptop of smartphone!