Inspiratiecentrum

Welkom bij ons inspiratiecentrum! We nodigen je van harte uit om preken van David te bekijken en te beluisteren. Ook kun je je laten inspireren door onze blogs, het Go and Tell magazine en onze visuals. We wensen je veel kijk- en luisterplezier!

Deel op facebook of instagram

Bemoedig en inspireer je vrienden door één van deze visuals met hen te delen. Of gebruik de quote die jou het meest raakt als achtergrond voor op je laptop of smartphone!

Bekijk alle visuals

New Faith Network

Dit platform wordt gevuld met inspirerende sprekers, series, films en muziek. Er is momenteel al veel opbouwend materiaal te bekijken en te beluisteren via Youtube. Maar, hoe gaaf is het dat dit nu samengebundeld vindbaar is op één kanaal: New Faith Network. Een kanaal waar je mensen met levensvragen eenvoudig naar kunt doorverwijzen.

Lees verder

366. Simply Jesus: Rennen of vluchten, deel 2

18 juni 2019

David de Vos spreekt in deze Simply Jesus Special over het onderwerp: Rennen of vluchten. Beluister het tweede en laatste deel van deze boodschap.

Bekijk alle Podcasts

Ik twijfel

25 mei 2019

Velen van ons zien twijfel als iets negatiefs. Iets waar je niet teveel van moet hebben en waar vooral je leven niet door beheerst moet worden. Omdat we er niet graag voor uitkomen, onderdrukken we onze twijfels vaak. Toch zit er misschien een kant aan twijfel die we niet begrijpen, maar die wel belangrijk is om te leren begrijpen. Twijfel hoeft namelijk niet altijd negatief te zijn.

Bekijk alle Berichten