Nieuws

Simply Jesus 30 juni 2020

We merken dat de naam ‘Simply Jesus’ Go and Tell begint in te halen. Niet gek, want dit is de hartenklop van onze missie. Om die reden willen we ‘Simply Jesus’ steeds meer terug laten komen in onze uitingen. Jezus staat centraal in alles wat we doen. Onze focus op Hem brengt ons keer op keer terug bij ‘the why’.

Simply Jesus app 13 april 2020

De Simply Jesus App is nu te downloaden! De app zit boordevol onderwijs, overdenkingen, aantekeningen, blogs en meer. Download de app gratis in de App Store voor je iPhone of in de Google Play Store voor jouw Android-telefoon en laat je inspireren!

Simply Jesus Kingdom Culture 02 februari 2020

De zon scheen vandaag niet alleen buiten, maar ook in de IJsselhallen in Zwolle! Jezus’ opstanding vieren met mensen uit alle hoeken van het land is uniek, maar ook krachtig. Het brengt je terug naar de reden waarom je gelooft: de reden waarom je wilt dat heel Nederland gelooft!

2019 26 november 2019

Vanuit ons hart naar jouw hart: dank je wel voor wie je bent! Voor ons persoonlijk, maar ook voor de missie van Go and Tell. Bekijk hieronder het verschil dat jij in 2019 hebt gemaakt. We hopen jou tot zegen te zijn en bidden je Gods zegen toe, bij alles wat je doet. Een ‘warme’ kerst toegewenst!

Simply Jesus 2019 22 april 2019

De zon scheen vandaag niet alleen buiten, maar ook in de IJsselhallen in Zwolle! Jezus’ opstanding vieren met mensen uit alle hoeken van het land is uniek, maar ook krachtig. Het brengt je terug naar de reden waarom je gelooft: de reden waarom je wilt dat heel Nederland gelooft!

Dankjewel voor 2018! 19 december 2018

Bedankt voor jouw steun, zowel in gebed als financieel. Op een stevig fundament kun je goed groeien. Dit jaar hebben we extra investeringen moeten doen zodat onze organisatie klaar is voor de toekomst; professioneel en volgens de laatste wetten en regels. Erg belangrijk, omdat we zo een stevige basis leggen onder de mijlpalen die we met elkaar hopen te bereiken. Zou jij, zo tegen het einde van dit jaar, willen overwegen ons hiervoor extra te steunen? In 2019 zullen we dit opnieuw besteden aan de missie die ons hart heeft: mensen bij Jezus brengen! Alvast bedankt!

Like Jesus 2018 06 oktober 2018

Met dik 2500 bezoekers het dak eraf blazen voor Jezus: dat was Like Jesus 2018! De Rechtstaat en Reyer schudden de tieners los met hun zelfgemaakte nummer ‘Tuintje In Mijn Hart’, Hillsong Young and Free bracht iedereen bij God met vette worship en unieke sprekers brachten wijze lessen. Maar boven alles: God raakte tienerharten. Wat een geweldige Vader hebben wij!

Simply Jesus 2018 02 april 2018

Een dag waar je naar uitkijkt en die voorbij vliegt! Dat is Simply Jesus! Gelukkig blijft het genieten niet bij één dag. Wij, als Go and Tell, genieten nog wékenlang na van alles wat God doet.

David bij Family7 05 januari 2018

Komende weken is David wekelijks te zien bij Family 7. Dieptegesprekken voert hij met Evert ten Ham over de burn-out, waar hij in 2012 in terecht kwam. Wat de aanleiding hiervoor was, hoe hij het beleefde, hoe hij er doorheen kwam, ervan leerde en anderen tegenwoordig helpt overwinnen en voorkomen.

Dankjewel voor 2017! 21 december 2017

Afgelopen jaar hebben we met Go and Tell bijzondere momenten meegemaakt, waar we God enorm dankbaar voor zijn! Bekijk hier het filmpje en de verslagen met alle hoogtepunten van 2017:

New Faith Network 18 december 2017

Zondag 17 december is de lancering van een nieuw project: New Faith Network. Dit netwerk kun je het beste vergelijken met iets als Netflix, met als grootste verschil dat alle content een christelijke identiteit heeft. Het is positief en inspiratief. Met thema’s over hoop en liefde, in plaats van schuld en boete. Het sluit naadloos aan op het leven van vandaag, geeft antwoorden op tal van vragen en gebruikt de Bijbel als steun en inspiratiebron. De ‘oneliner’ van New Faith Network is simpel en doeltreffend: geef je geloof een nieuwe kans!

Like Jesus 2017 07 oktober 2017

Met zo’n 3000 tieners feest vieren: dat is wat we vandaag deden! Omdat Like Jesus 5 jaar bestaat? Yes! Omdat LZ7 de aftrap deed en de voetjes van de vloer gingen? Ook dat! Maar het was vooral feest omdat gebeurde waar we al weken naar uit hadden gekeken: Jezus! In óns midden!