Nieuws

26 november 2021

De feestdagen staan ook weer voor de deur. Om die reden hebben t/m Tweede Kerstdag een speciale actie: alle producten uit onze webshop gaan namelijk zonder verzendkosten op de bus!

Simply Jesus Come Together 07 november 2021

Het weekend is voorbijgevlogen! We hopen dat je met ons hebt genoten: of dit nu vanuit de IJsselhallen of vanuit je woonkamer is geweest. Wil je het weekend (opnieuw!) beleven in 1,5 minuut dan is dit dé aftermovie van Simply Jesus Come Together

Bedankt voor 2020! 30 oktober 2020

We willen je vanuit het diepst van ons hart bedanken dat je naast ons staat. Ook zijn we dankbaar dat je met ons bent blijven staan gedurende het afgelopen jaar. De moeilijke maanden zullen ongetwijfeld ook jou hebben geraakt. Weet dat we hierin naast je staan en voor je bidden.

Simply Jesus 30 juni 2020

We merken dat de naam ‘Simply Jesus’ Go and Tell begint in te halen. Niet gek, want dit is de hartenklop van onze missie. Om die reden willen we ‘Simply Jesus’ steeds meer terug laten komen in onze uitingen. Jezus staat centraal in alles wat we doen. Onze focus op Hem brengt ons keer op keer terug bij ‘the why’.

Simply Jesus app 13 april 2020

Boordevol onderwijs, overdenkingen, aantekeningen, blogs en meer. Gratis te downloaden in de App Store (iPhone) of de Google Play Store (Android-telefoon). Blijf op de hoogte en laat je inspireren... om tot inspiratie te zijn!

Simply Jesus Kingdom Culture 02 februari 2020

De zon scheen vandaag niet alleen buiten, maar ook in de IJsselhallen in Zwolle! Jezus’ opstanding vieren met mensen uit alle hoeken van het land is uniek, maar ook krachtig. Het brengt je terug naar de reden waarom je gelooft: de reden waarom je wilt dat heel Nederland gelooft!

2019 26 november 2019

Vanuit ons hart naar jouw hart: dank je wel voor wie je bent! Voor ons persoonlijk, maar ook voor de missie van Go and Tell. Bekijk hieronder het verschil dat jij in 2019 hebt gemaakt. We hopen jou tot zegen te zijn en bidden je Gods zegen toe, bij alles wat je doet. Een ‘warme’ kerst toegewenst!

Simply Jesus 2019 22 april 2019

De zon scheen vandaag niet alleen buiten, maar ook in de IJsselhallen in Zwolle! Jezus’ opstanding vieren met mensen uit alle hoeken van het land is uniek, maar ook krachtig. Het brengt je terug naar de reden waarom je gelooft: de reden waarom je wilt dat heel Nederland gelooft!

Dankjewel voor 2018! 19 december 2018

Bedankt voor jouw steun, zowel in gebed als financieel. Op een stevig fundament kun je goed groeien. Dit jaar hebben we extra investeringen moeten doen zodat onze organisatie klaar is voor de toekomst; professioneel en volgens de laatste wetten en regels. Erg belangrijk, omdat we zo een stevige basis leggen onder de mijlpalen die we met elkaar hopen te bereiken. Zou jij, zo tegen het einde van dit jaar, willen overwegen ons hiervoor extra te steunen? In 2019 zullen we dit opnieuw besteden aan de missie die ons hart heeft: mensen bij Jezus brengen! Alvast bedankt!

Like Jesus 2018 06 oktober 2018

Met dik 2500 bezoekers het dak eraf blazen voor Jezus: dat was Like Jesus 2018! De Rechtstaat en Reyer schudden de tieners los met hun zelfgemaakte nummer ‘Tuintje In Mijn Hart’, Hillsong Young and Free bracht iedereen bij God met vette worship en unieke sprekers brachten wijze lessen. Maar boven alles: God raakte tienerharten. Wat een geweldige Vader hebben wij!

Simply Jesus 2018 02 april 2018

Een dag waar je naar uitkijkt en die voorbij vliegt! Dat is Simply Jesus! Gelukkig blijft het genieten niet bij één dag. Wij, als Go and Tell, genieten nog wékenlang na van alles wat God doet.

David bij Family7 05 januari 2018

Komende weken is David wekelijks te zien bij Family 7. Dieptegesprekken voert hij met Evert ten Ham over de burn-out, waar hij in 2012 in terecht kwam. Wat de aanleiding hiervoor was, hoe hij het beleefde, hoe hij er doorheen kwam, ervan leerde en anderen tegenwoordig helpt overwinnen en voorkomen.