Inspiratiecentrum

Welkom bij ons inspiratiecentrum! We nodigen je van harte uit om preken van David te bekijken en te beluisteren. Ook kun je je laten inspireren door onze blogs, het Go and Tell magazine en onze visuals. We wensen je veel kijk- en luisterplezier!

Deel op facebook of instagram

Bemoedig en inspireer je vrienden door één van deze visuals met hen te delen. Of gebruik de quote die jou het meest raakt als achtergrond voor op je laptop of smartphone!

Bekijk alle visuals

New Faith Network

Dit platform wordt gevuld met inspirerende sprekers, series, films en muziek. Er is momenteel al veel opbouwend materiaal te bekijken en te beluisteren via Youtube. Maar, hoe gaaf is het dat dit nu samengebundeld vindbaar is op één kanaal: New Faith Network. Een kanaal waar je mensen met levensvragen eenvoudig naar kunt doorverwijzen.

Lees verder

327. Reis door je hart II, deel 1

18 september 2018

David de Vos spreekt over het onderwerp: Reis door je hart II. Beluister het eerste deel van deze boodschap.

Bekijk alle Podcasts

Hij houdt van me, Hij houdt niet van me

12 september 2018

Als je het goed doet, krijg je een compliment. Doe je iets fout, dan krijg je op je kop. Goed doen voelt goed, maar begaan we een fout, dan kunnen we onszelf behoorlijk voor de kop slaan! Soms kunnen onze tekortkomingen ons zó benauwen, dat we een hekel aan onszelf krijgen. Want wat doen we graag alles perfect voor de mensen om ons heen… in de hoop hier complimenten voor terug te ontvangen.

Bekijk alle Berichten