Inspiratiecentrum

Welkom bij ons inspiratiecentrum! We nodigen je van harte uit om preken van David te bekijken en te beluisteren. Ook kun je je laten inspireren door onze blogs, het Go and Tell magazine en onze visuals. We wensen je veel kijk- en luisterplezier!

Simply Jesus

22 april 2019

Simply Jesus is voor iedereen. Samen met David de Vos en Gert van der Vijver, bekend als ‘De Zandtovenaar’, belooft het uniek, dynamisch en vooral beeldend te worden. We zien ernaar uit vele gezinnen te verwelkomen, want ook voor kids is er een onvergetelijk kinderprogramma!

Bekijk alle Evenementen

Deel op facebook of instagram

Bemoedig en inspireer je vrienden door één van deze visuals met hen te delen. Of gebruik de quote die jou het meest raakt als achtergrond voor op je laptop of smartphone!

Bekijk alle visuals

New Faith Network

Dit platform wordt gevuld met inspirerende sprekers, series, films en muziek. Er is momenteel al veel opbouwend materiaal te bekijken en te beluisteren via Youtube. Maar, hoe gaaf is het dat dit nu samengebundeld vindbaar is op één kanaal: New Faith Network. Een kanaal waar je mensen met levensvragen eenvoudig naar kunt doorverwijzen.

Lees verder

357. Geest, ziel en lichaam, deel 1

16 april 2019

David de Vos spreekt over het onderwerp: Geest, ziel en lichaam. Beluister het eerste deel van deze boodschap.

Bekijk alle Podcasts