Inspiratiecentrum

Welkom bij ons inspiratiecentrum! We nodigen je van harte uit om preken van David te bekijken en te beluisteren. Ook kun je je laten inspireren door onze blogs, het Go and Tell magazine en onze visuals. We wensen je veel kijk- en luisterplezier!

Deel op facebook of instagram

Bemoedig en inspireer je vrienden door één van deze visuals met hen te delen. Of gebruik de quote die jou het meest raakt als achtergrond voor op je laptop of smartphone!

Bekijk alle visuals

New Faith Network

Dit platform wordt gevuld met inspirerende sprekers, series, films en muziek. Er is momenteel al veel opbouwend materiaal te bekijken en te beluisteren via Youtube. Maar, hoe gaaf is het dat dit nu samengebundeld vindbaar is op één kanaal: New Faith Network. Een kanaal waar je mensen met levensvragen eenvoudig naar kunt doorverwijzen.

Lees verder

339. Love your neighbour, deel 1

11 december 2018

David de Vos spreekt over het onderwerp: Love your neighbour. Beluister het eerste deel van deze boodschap.

Bekijk alle Podcasts

Bernard!

06 november 2018

Vorige week was ik in Frankrijk om een paar dagen te vissen. Heerlijk in de rust, samen met God en met mijn oom. Het water wordt beheerd door een lieve, elegante Fransman. Zijn naam is Bernard. Mijn komst naar dit water werd goed geïntroduceerd. Zo wist Bernard dat ik een prediker ben en kwam het gesprek al snel op de diepe dingen van het leven.

Bekijk alle Berichten