Inspiratiecentrum

Welkom bij ons inspiratiecentrum! We nodigen je van harte uit om preken van David te bekijken en te beluisteren. Ook kun je je laten inspireren door onze blogs, het Go and Tell magazine en onze visuals. We wensen je veel kijk- en luisterplezier!

Deel op facebook of instagram

Bemoedig en inspireer je vrienden door één van deze visuals met hen te delen. Of gebruik de quote die jou het meest raakt als achtergrond voor op je laptop of smartphone!

Bekijk alle visuals

New Faith Network

Dit platform wordt gevuld met inspirerende sprekers, series, films en muziek. Er is momenteel al veel opbouwend materiaal te bekijken en te beluisteren via Youtube. Maar, hoe gaaf is het dat dit nu samengebundeld vindbaar is op één kanaal: New Faith Network. Een kanaal waar je mensen met levensvragen eenvoudig naar kunt doorverwijzen.

Lees verder

310. Esther, deel 2

10 april 2018

David de Vos spreekt over het onderwerp: Esther. Beluister het tweede en laatste deel van deze boodschap.

Bekijk alle Podcasts

Van geluksdag tot dramadag

24 mei 2018

Manasse, mijn jongste, vertrok laatst van school voor een schoolreisje naar Slagharen. O, wat had hij een zin! Met een brede glimlach op zijn gezicht zwaaide hij me vanuit een volle bus uit. Joyce was net voor een paar dagen naar London vertrokken, waardoor ik de kids een lang weekend voor mezelf had. Supergezellig, alhoewel mijn jongens me dan ook graag 'uitproberen'. Bij papa kan altijd meer dan bij mama!

Bekijk alle Berichten