Nieuws

David bij Family7 05 januari 2018

Komende weken is David wekelijks te zien bij Family 7. Dieptegesprekken voert hij met Evert ten Ham over de burn-out, waar hij in 2012 in terecht kwam. Wat de aanleiding hiervoor was, hoe hij het beleefde, hoe hij er doorheen kwam, ervan leerde en anderen tegenwoordig helpt overwinnen en voorkomen.

Dankjewel voor 2017! 21 december 2017

Afgelopen jaar hebben we met Go and Tell bijzondere momenten meegemaakt, waar we God enorm dankbaar voor zijn! Bekijk hier het filmpje en de verslagen met alle hoogtepunten van 2017:

New Faith Network 18 december 2017

Zondag 17 december is de lancering van een nieuw project: New Faith Network. Dit netwerk kun je het beste vergelijken met iets als Netflix, met als grootste verschil dat alle content een christelijke identiteit heeft. Het is positief en inspiratief. Met thema’s over hoop en liefde, in plaats van schuld en boete. Het sluit naadloos aan op het leven van vandaag, geeft antwoorden op tal van vragen en gebruikt de Bijbel als steun en inspiratiebron. De ‘oneliner’ van New Faith Network is simpel en doeltreffend: geef je geloof een nieuwe kans!

Like Jesus 2017 07 oktober 2017

Met zo’n 3000 tieners feest vieren: dat is wat we vandaag deden! Omdat Like Jesus 5 jaar bestaat? Yes! Omdat LZ7 de aftrap deed en de voetjes van de vloer gingen? Ook dat! Maar het was vooral feest omdat gebeurde waar we al weken naar uit hadden gekeken: Jezus! In óns midden!

Brief Wilkin van de Kamp 04 augustus 2017

Wat ben ik blij dat God me op pad stuurde om samen met jou in Burkina Faso tot zegen te zijn. Ik weet nog hoe op die ene zondagmorgen dat je in onze kerk sprak, God tegen me zei: ‘Als David je vraagt om mee naar Afrika te gaan, moet je ‘ja’ zeggen.’ Na de dienst ging je mee naar huis om wat te eten en hadden we alle tijd om bij te praten. Pas tegen vier uur in de middag nam je afscheid. Bij de deur draaide jij je nog een keer om en vroeg: ‘Zou je er eens over na willen denken om een keer mee naar Afrika te gaan?’

Fotoshoot 23 april 2017

Bekijk hier de foto's van de fotoshoot tijdens Simply Jesus. Wil je jouw foto in hogere kwaliteit? Mail dan het fotonummer naar info@goandtell.nl en we zullen de foto per mail verzenden.

Simply Jesus 17 april 2017

Even voor tienen staan de mensen nog rijendik buiten in het zonnetje te wachten in afwachting van alweer de 2e editie van Simply Jesus. De kinderen worden onthaald door Benny de Schildpad en de enthousiaste vrijwilligers wijzen iedereen de weg.

Campagne Banfora 01 februari 2017

In het voorjaar van 2017 hebben we onze volgende evangelisatiecampagne gepland staan: van 1 tot en met 5 maart in Banfora, Burkina Faso.

Gods Power Chicks 26 november 2016

We starten deze dag met krachtige aanbidding. Wat is het mooi om te zien hoe zoveel vrouwen hun hart openen voor Jezus en Hem aanbidden. Joyce spreekt in de ochtend over het bijzondere proces dat zij heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Nazorgboekjes 26 oktober 2016

Voor de campagne in de hoofdstad van Burkina Faso (van 7 t/m 11 december) hebben we besloten om 200.000 nazorgboekjes van ‘Je beste keus ooit’ te laten drukken. Dit, om iedereen die een keus voor Jezus maakt tijdens de campagne op weg te helpen. We hadden een acute nood van € 35.000,-, maar zijn inmiddels voorzien! Enorm bedankt hiervoor!

Like Jesus 2016 08 oktober 2016

Een spetterend record voor ons tienerevent Like Jesus dit jaar: meer dan 2300 bezoekers! David sprak tijdens de eerste sessie over de verloren zoon. Op een levensgroot scherm werd het verhaal van de verloren zoon afgespeeld, terwijl de schriftlezing werd gehouden. Eigenlijk waren zowel de jongste als de oudste zoon verloren. De een in de wereld, de ander in de kerk. Maar Jezus, de Zoon van God, is de derde zoon in het verhaal. Hij vertelt het verhaal en heeft beide broers gered; zowel de jongste als de oudste.

Africa, here we come! 24 september 2016

We kijken terug op een te gekke avond in Renswoude, waar we een dankdienst hebben gehouden voor het nieuwe geluidssysteem van Go and Tell. En wat hebben we veel om dankbaar voor te zijn!