Nieuws

Simply Jesus 17 april 2017

Even voor tienen staan de mensen nog rijendik buiten in het zonnetje te wachten in afwachting van alweer de 2eeditie van Simply Jesus. De kinderen worden onthaald door Benny de Schildpad en de enthousiaste vrijwilligers wijzen iedereen de weg.

Vacature officemanager 31 maart 2017

De office manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het Go and Tell kantoor in Zeewolde in de breedste zin van het woord. Doel van de functie is om de kantoororganisatie gestructureerd, efficiënt en doelgericht te leiden. Hij/zij is tevens ‘Personal Assistant’ van David de Vos.

Campagne Banfora 01 februari 2017

In het voorjaar van 2017 hebben we onze volgende evangelisatiecampagne gepland staan: van 1 tot en met 5 maart in Banfora, Burkina Faso.

Gods Power Chicks 26 november 2016

We starten deze dag met krachtige aanbidding. Wat is het mooi om te zien hoe zoveel vrouwen hun hart openen voor Jezus en Hem aanbidden. Joyce spreekt in de ochtend over het bijzondere proces dat zij heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Nazorgboekjes 26 oktober 2016

Voor de campagne in de hoofdstad van Burkina Faso (van 7 t/m 11 december) hebben we besloten om 200.000 nazorgboekjes van ‘Je beste keus ooit’ te laten drukken. Dit, om iedereen die een keus voor Jezus maakt tijdens de campagne op weg te helpen. We hadden een acute nood van € 35.000,-, maar zijn inmiddels voorzien! Enorm bedankt hiervoor!

Fotoshoot 12 oktober 2016

De foto's van de fotoshoot tijdens Simply Jesus 2017 komen zo snel mogelijk online.

Like Jesus 2016 08 oktober 2016

Een spetterend record voor ons tienerevent Like Jesus dit jaar: meer dan 2300 bezoekers! David sprak tijdens de eerste sessie over de verloren zoon. Op een levensgroot scherm werd het verhaal van de verloren zoon afgespeeld, terwijl de schriftlezing werd gehouden. Eigenlijk waren zowel de jongste als de oudste zoon verloren. De een in de wereld, de ander in de kerk. Maar Jezus, de Zoon van God, is de derde zoon in het verhaal. Hij vertelt het verhaal en heeft beide broers gered; zowel de jongste als de oudste.

Africa, here we come! 24 september 2016

We kijken terug op een te gekke avond in Renswoude, waar we een dankdienst hebben gehouden voor het nieuwe geluidssysteem van Go and Tell. En wat hebben we veel om dankbaar voor te zijn!

Verslag ‘De economie van het Koninkrijk’ 10 september 2016

Campagne Ouagadougou 14 juli 2016

In dit najaar willen we de eerste campagne met het nieuwe geluidssysteem draaien in Ouagadougou, de hoofdstad van Burkina Faso. Dit zal een bijzondere mijlpaal zijn voor Go and Tell.

Eerlijk over seks 14 juli 2016

Op zaterdag 25 juni was er een gevulde zaal met mensen zo dapper om naar het seminar Eerlijk over seks te komen! Wilkin van de Kamp en David de Vos probeerden mensen te helpen om te vechten voor seksuele reinheid. Dit deden ze met onderwijs, maar ook de kracht van de Heilige Geest werkte sterk in mensen.. “Ik ervoer de Heilige Geest zo diep”, zegt bezoekster Brenda (17).

Verslag Like Jesus Summernight 14 juli 2016

Like Jesus Summernight was gevuld met honderden tieners. Samen bouwden ze een dikke party! “Het allerbelangrijkste is dat de Heere Jezus in ons midden is vanavond!”, zei David. Het thema ‘Remember’ ging erover dat je bewuste, goede herinneringen moet maken, want het leven houdt een keer op. En hoe kijk je er dan op terug?