Africa, here we come!

We kijken terug op een te gekke avond in Renswoude, waar we een dankdienst hebben gehouden voor het nieuwe geluidssysteem van Go and Tell. En wat hebben we veel om dankbaar voor te zijn! Donateurs, vrijwilligers, meedenkers, meebouwers, mensen die hun kostbare tijd of geld geven om het werk van Go and Tell te ondersteunen.

Operatie Romeinen 10:14, geboren in het onzichtbare en ontstaan uit geloof, werd deze avond zichtbaar en hoorbaar! Een geluidssysteem met eigen aggregaat en wat een bereik zal hebben voor zeker 350.000 a 400.000 man.

We openden de avond op een uitgestrekt weiland met op de achtergrond de zonsondergang en prachtige luchtballonnen. De naam van Jezus hebben we bezongen en dit werd in de verre omtrek gehoord. Wat een geluid!

David sprak over God die de mens schiep en op zijn knieën ging om zijn levensadem in te blazen. Door Jezus aan ons te geven ging God opnieuw op zijn knieën voor de mens om leven te geven, eeuwig leven. Die grote God wil ons dienen. Ook wij als mens mogen scheppen door geloof, door onze woorden, door actie en door liefde. Maar alleen God geeft eeuwig leven en wij mogen Hem daarbij helpen. God werkt door Go and Tell heen om mensen te bereiken en een podium te bouwen voor Jezus.

Dit nieuwe geluidssysteem zal in de komende weken klaargemaakt worden voor verzending per boot naar Burkina Faso, waar in december de volgende campagne plaatsvindt en de naam van Jezus, voor iedereen die komt, luid en duidelijk gehoord zal worden en God zal grote en machtige dingen gaan doen.