Campagne Banfora

Campagne Banfora

Burkina Faso

In het voorjaar van 2017 hebben we onze volgende evangelisatiecampagne gepland staan: van 1 tot en met 5 maart in Burkina Faso. De campagne zal plaatsvinden in de stad Banfora, gelegen in het westen van Burkina Faso, dichtbij de grens met Ivoorkust. Deze stad telt circa 100.000 inwoners en is in grootte de vierde stad van het land.

De visie voor een campagne in deze plaats is in het afgelopen najaar tijdens een eerste ontmoeting met voorgangers vanuit verschillende denominaties goed ontvangen. Ze zijn dankbaar voor deze gelegenheid en ze zien uit naar de eerste campagne in de geschiedenis van deze stad.

Voor deze campagne verwachten we circa 30.000 euro nodig te hebben, voor de organisatie, promotie en de uitvoering ervan. Zo zetten we allerlei middelen in om de campagne onder de aandacht te brengen van de inwonders, zoals radio, televisie, kranten, billboards, geluidswagens, posters en flyers. Tijdens de campagne willen we de mensen vanuit Banfora en omgeving bereiken met het goede nieuws van Jezus. Hierin is jouw gebed en steun meer dan welkom!

Help ons mee om Banfora te bereiken met het evangelie en geef vandaag nog een gift!

Evangelisatiecampagne Banfora

44%
€ 13.285
van € 30.000

Help je mee?

Elke gift maakt uit; zowel groot als klein. Alvast bedankt voor het eeuwige leven dat je doorgeeft, samen met ons!