Verslag

Gods Power Chicks

We starten deze dag met krachtige aanbidding. Wat is het mooi om te zien hoe zoveel vrouwen hun hart openen voor Jezus en Hem aanbidden. Joyce spreekt in de ochtend over het bijzondere proces dat zij heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Relaxed in een sweater en met haar pantoffels aan en onder het motto ‘wees jezelf’, begint zij te vertellen over haar avontuur met God.

Joyce vertelt dat zij al van kleins af aan een passie heeft voor muziek en zingen. Toch was ze bang om dat met anderen te delen. Faalangst nam een grote plaats in en ze kwam hier moeilijk los van. Na het lezen van een inspirerend boek van John Maxwell besloot zij niet langer te wachten op bevestiging van anderen, maar haar dromen achterna te gaan. De liederen en teksten die al lange tijd in haar gedachten waren kwamen er steeds meer uit. Het eerste liedje ‘Het Anker’ was een feit en samen met haar broer nam ze het liedje op. Dit was de eerste van 10 inspirerende songs op haar allereerste cd, waar ze de afgelopen paar jaar met hart en ziel mee bezig is geweest.

Vandaag mogen wij allemaal getuige zijn van de release van haar eerste cd ‘Het Anker’. David overhandigt deze vol trots aan Joyce en Joyce neemt ons mee naar het allereerste begin door ‘Het Anker’ live aan ons ten gehore te brengen onder begeleiding van haar broer Jozua.

Hierna deelt zij over het proces waar God haar doorheen heeft geleid:

‘Als je je dromen achterna gaat, leer je omgaan met angsten en mensen die kritisch zijn. Het uitbrengen van deze cd zorgt er niet voor dat ik geen angsten meer ervaar. Ik vind sommige dingen nog steeds eng, maar ik laat me er niet meer door leiden. Ik wil mijn hart volgen.’

‘Passie en leven zonder angst werken aanstekelijk.’ Mensen met een passie zijn aantrekkelijk. Dat is genieten. Als je achter je passie aangaat, wordt je ook minder kritisch en negatief. Je ogen gaan af van andere zaken. Als jij doet wat jij moet doen, heb je daar de focus op en niet meer op anderen.

Aan het eind van de ochtend worden we uitgedaagd onze eigen droom en passie te verwoorden op een kaart met daarop de tekst uit Efeziers 3:20, waarin staat dat God alles kan, meer dan jij denkt in je wildste dromen. En je mag die droom voor jouw leven van God ontvangen, als je die nog niet hebt. God heeft een droom voor jou! Ben je klaar om te doen wat hij van je vraagt?

In de pauze wordt iedereen voorzien van een heerlijk broodje gezond met een gezonde smoothie en vers fruit. Er is een stand van Sabon waar de lekkerste geuren je tegemoet komen en de fijnste producten te koop zijn. Bij de stand van Move Your Mountain kunnen alle stoere vrouwen terecht die een grote uitdaging aan durven te gaan. Ook kunnen alle Power Chicks op de foto met hun vriendinnen bij de stand van quoteposter.nl.

In de middag deelt Joyce haar tweede boodschap met ons over ‘leven doorgeven’.

Als we iets ontvangen, is dat altijd om door te geven. Als we Gods Geest betrekken bij onze passies en talenten, dan worden we Power Chicks. Joyce zingt ‘Stap op het water’ en daagt ons uit om wat we hebben ontvangen, door te geven.

In de natuur van de mens zit dat we graag dingen voor onszelf willen houden. God heeft het zo bedoeld dat iedereen met hem in aanraking komt. Ook elk wonder van God brengt leven voort voor iedereen die erover hoort.

‘Not my life but the GOD life!’, verwoordt Joyce heel mooi. Het gaat niet om ZELFvertrouwen, maar om GOD vertrouwen. Als we God vertrouwen en Zijn woord, maar ook wanneer we voor onszelf zorgen en niet opgeven, maakt God ons van invloed als Zijn Power Chicks!

Met deze bemoedigende woorden sluiten we de dag af. Alle vrouwen gaan, voorzien van een leuk gevuld verrassingspakketje, en opgebouwd door de mooie getuigenissen van vandaag, richting huis. Sommigen zelfs met de nieuw ontworpen Power Chick shirts of truien en anderen met een mooi boek of dvd.

Power Chicks, heel veel zegen in jullie omgeving en WEES VAN INVLOED!