Verslag

7 oktober 2017

Met zo’n 3000 tieners feest vieren: dat is wat we vandaag deden! Omdat Like Jesus 5 jaar bestaat? Yes! Omdat LZ7 de aftrap deed en de voetjes van de vloer gingen? Ook dat! Maar het was vooral feest omdat gebeurde waar we al weken naar uit hadden gekeken: Jezus! In óns midden!

Zo gaaf om te merken dat de band LZ7 niet alleen van muziek maken houdt, maar ook gepassioneerd is over tieners zelf. Ze reizen de wereld over om hen te bemoedigen met de levens veranderende boodschap van Jezus! Lindz West daagde vanmiddag uit om nooit op te geven. Zijn boodschap kwam binnen, want honderden tieners besloten op zijn uitnodiging in te gaan en hun hart aan Jezus te geven. Een nieuwe start… voor deze tieners, maar ook voor ons land!

Tijdens de middagsessie deelden Dwight Dissels, Sonja Silva, Elza Postma en BarberRo open en transparant over de heftige dieptepunten in hun levens. Topics als verlies, misbruik, pesterijen en ziekte kwamen aan de orde. Dat deze dieptepunten voor hen niet het einde, maar het begin waren van iets moois, is wat tieners zichtbaar raakte. Nog niet eerder kwamen zoveel tieners (ruim 600!) voor een gesprek en gebed naar de Talkzone. Struck down, but not destroyed!

Zowel de ochtend- als de avondsessie droegen bij aan de diepgang die tijdens de avonddienst voelbaar was, toen David sprak over het topic Vrijheid. Wat is ware vrijheid? Is dat doen en laten wat je wilt, zoals we geneigd zijn te denken? Wat een rijkdom om zoveel tieners overtuigd te zien raken van de ware vrijheid die te vinden is in Jezus! In die vrijheid zijn ze zoals God hen heeft bedoeld in deze wereld… LIKE JESUS!

Na deze feestelijke dag kunnen we zeggen: wij zijn klaar voor Like Jesus 2018! Jullie ook? Reserveer alvast in je agenda: 6 oktober 2018! www.likejesus.nl