New Faith Network

Zondag 17 december is de lancering van een nieuw project: New Faith Network. Dit netwerk kun je het beste vergelijken met iets als Netflix, met als grootste verschil dat alle content een christelijke identiteit heeft. Het is positief en inspiratief. Met thema’s over hoop en liefde, in plaats van schuld en boete. Het sluit naadloos aan op het leven van vandaag, geeft antwoorden op tal van vragen en gebruikt de Bijbel als steun en inspiratiebron. De ‘oneliner’ van New Faith Network is simpel en doeltreffend: geef je geloof een nieuwe kans!

Het platform wordt gevuld met inspirerende sprekers, series, films en muziek. Er is momenteel al veel opbouwend materiaal te bekijken en te beluisteren via Youtube. Maar, hoe gaaf is het dat dit nu samengebundeld vindbaar is op één kanaal: New Faith Network. Een kanaal waar je mensen met levensvragen eenvoudig naar kunt doorverwijzen.

David is een van de sprekers die te zien zal zijn op New Faith Network. Samen met Joyce is hij bij de introductie van het netwerk geweest. Razend enthousiast kamen ze hiervan terug: “Dit initiatief wordt voorgegaan door mensen die dit echt vanuit hun hart doen! New Faith Network lijkt een vooropgezet plan dat vanuit de hemel naar de aarde is gekomen.” Neem ook een kijkje op www.newfaithnetwork.com en geef je geloof een nieuwe kans!

2017.NFN