Operatie Romeinen 10:14

"Maar hoe kunnen ze Hem aanroepen als ze niet in Hem geloven? En hoe kunnen ze in Hem geloven als ze niet over Hem hebben gehoord?"

Goed nieuws: het bedrag voor het geluidssysteem is binnen! Meer dan 500 mensen gaven bij elkaar een bedrag van €213.624,-. Daarbij zat een gift van €15,- van een weduwe en een gift van €100.000,- van een welvarende familie. Het is net als in de tijd van de Bijbel: iedereen heeft er deel aan! Hierdoor konden we de apparatuur veilig verschepen naar Burkino Faso en inzetten tijdens de evangelisatiecampagne in Ouagadougou, de hoofdstad van Burkino Faso. Iedere dag kwamen er meer mensen naar het campagneterrein. Ik kan me niet voorstellen hoe het was geweest zonder dit systeem, waardoor het Woord van God voor iedereen hoorbaar was!

Ons doel was in eerste instantie om €350.000,- voor het project op te halen, maar door middel van een aantal aanpassingen hebben we flink kunnen besparen. God heeft namelijk een aantal bijzonder getalenteerde mensen op ons pad gebracht, die zich met verstand van zaken belangeloos inzetten voor dit project. Dit scheelde enorm in de kosten.

Het is zo’n prachtige bevestiging van wat God al jaren geleden in ons hart heeft gelegd. Bedankt dat jij met ons mee hebt gedroomd!

Zo kun jij ons helpen!

Systeem voor Afrika

100%
€ 350.000
van € 350.000


Bankgegevens Go and Tell

IBAN: NL51RABO0101485387
BIC: RABONL2U
Tenaamstelling: Stichting Go and Tell
Plaats: Zeewolde
o.v.v. Operatie Romeinen 10:14