Operatie Romeinen 10:14

"Maar hoe kunnen ze Hem aanroepen als ze niet in Hem geloven? En hoe kunnen ze in Hem geloven als ze niet over Hem hebben gehoord?"

Bij elke campagne is het weer spannend hoe de kwaliteit van het gehuurde geluidssysteem zal zijn. Daarom dromen we sinds 2009 al van een eigen geluidssysteem; een systeem dat we zelf beheren, vervoeren en onderhouden. Onlangs zijn we verrast met een enorm geschenk waarmee deze droom dichterbij is gekomen dan ooit. Voor de laatste stap zijn we gestart met Operatie Romeinen 10:14: een operatie waarbij IEDERS aandeel van onschatbare waarde is.

Een veld met 20.000 mensen in Afrika. Zie je het voor je? Iedereen kan in Jezus gaan geloven… als ze over Hem horen. Daarom pak ik de microfoon en preek het evangelie. Plotseling draait de wind. Nu kan de helft van de mensen mij niet meer goed verstaan. Wanneer ik de mensen in gebed begeleid om hun hart aan de Heer te geven slaat het noodlot toe: het geluid valt uit! Duizenden mensen staan letterlijk te wachten tot ze hun leven aan Jezus kunnen geven.

Dit komt geregeld voor tijdens onze campagnes. Het is elke keer weer een verrassing hoe de kwaliteit van ons gehuurde geluidssysteem zal zijn. Helaas laat dit vaak te wensen over. Daarom droom ik al sinds 2009 van een eigen geluidssysteem; een systeem dat we zelf beheren, vervoeren en onderhouden. Een grote droom met een fiks prijskaartje!

Doorbraak
Toch ben ik er stiekem voor gaan geloven. Ons grote voorbeeld is CfaN (Christ for all Nations), de bediening van Reinhard Bonnke & Daniel Kolenda. Al jaren werken zij met hightech apparatuur. Onlangs hebben ze hun geluidsboxen vervangen, waardoor hun set van 24 megaspeakers (Myer Sound!) vrij is gekomen. Omdat de set nog in goede staat is, gingen ze op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Het is nog steeds moeilijk te bevatten, maar CfaN heeft inmiddels besloten de complete set aan ons te doneren! Wat een enorm geschenk. En wat een eer om aan de slag te gaan met speakers die reeds miljoenen mensen bij Jezus hebben gebracht!

Operatie Romeinen 10:14
De speakers zijn een prachtig begin. En wat God begint, maakt Hij ook af! Samen met een team van professionals hebben we in kaart gebracht wat nodig is om de speakers hun werk te laten doen. Denk hierbij aan een vrachtwagen om de spullen te vervoeren, torens om de speakers in op te hangen, mengtafels, microfoons, belichting en een krachtige aggregaat. Kostenplaatje: 350.000 euro.

Het is een enorm bedrag, maar ik geloof dat als God A zegt, hij ook B zegt. Het evangelie verdient het om gehoord te worden. Daarom zijn we gestart met Operatie Romeinen 10:14. Want hoe zullen mensen in God gaan geloven als ze niet over Hem horen? We weten dat velen van jullie ons graag helpen. Daarom wil ik je uit de grond van mijn hart vragen om een mooie bijdrage te leveren aan Operatie Romeinen 10:14.

Alvast bedankt, namens alle mensen die het Woord zullen horen… en geloven!

Hartelijke groet,

David de Vos

Zo kun jij ons helpen!

Systeem voor Afrika

100%
€ 350.000
van € 350.000

Geef voor het systeem in Afrika


Bankgegevens Go and Tell

IBAN: NL51RABO0101485387
BIC: RABONL2U
Tenaamstelling: Stichting Go and Tell
Plaats: Zeewolde
o.v.v. Operatie Romeinen 10:14