Simply Jesus 2018

Een dag waar je naar uitkijkt en die voorbij vliegt! Dat is Simply Jesus! Gelukkig blijft het genieten niet bij één dag. Wij, als Go and Tell, genieten nog wékenlang na van alles wat God doet. Geniet mee van het dagjournaal!

Verslag

2 april 2018

Er is zoveel moois gebeurd! David opende zijn hart en nodigde je uit om op reis te gaan door je hart. Je kunt schrikken van de dingen die je aantreft, maar Jezus gaat mee en brengt herstel. Zo kun jij het evangelie nóg krachtiger naar buiten brengen. Davids nieuwste boek ‘Reis door je hart’ gaat hierover en werd tijdens de eerste dienst aan alle bezoekers overhandigd.

Marcel Gaasenbeek sloot naadloos aan door twee spiegels op het podium te plaatsen. “In welke spiegel kijk jij?”, zei hij. “Die van jezelf of die van Jezus? Kijk je in die van Jezus, dan word je als een spiegel waarin God jou kan bedienen, waarna jij de wereld kunt bedienen.” Tot slot sprak David over de dunne lijn tussen ‘leven uit Gods kracht’ of ‘leven uit eigen kracht’. Door gehoorzaamheid aan Gods Woord bouw je je huis op de Rots, en dan ineens zegt Hij: “Jij bent de rots!”

Onbeschrijflijk mooi wanneer je de vrucht van je harde werk terugziet in de vele keuzes die ook vandaag weer zijn gemaakt voor Jezus! Niet alleen bij het hoofdprogramma, maar ook bij de kinderen. We zijn gezegend met kinder­werkers die proeven waar deze dag om draait! Geniet na van deze speciale dag en kom volgend jaar op 22 april absoluut (weer) naar Simply Jesus!

Bekijk hieronder alvast de eerste preek van David.