Simply Jesus

22 april 2019

De zon scheen vandaag niet alleen buiten, maar ook in de IJsselhallen in Zwolle! Jezus’ opstanding vieren met mensen uit alle hoeken van het land is uniek, maar ook krachtig. Het brengt je terug naar de reden waarom je gelooft: de reden waarom je wilt dat heel Nederland gelooft!

Gert van der Vijver bracht de boodschap over bergen, valleien, golfclubs en ziekenhuizen tot leven met zand. (Bekijk deze preek nu al terug!). Aan de tweede boodschap over ‘rennen en vluchten’ kwam een loopband te pas, die ons terugbracht naar dat éne moment in de Bijbel dat God rent. Bezoekers van alle leeftijden kwamen naar voren om hun hart aan Jezus te geven: zonder meer het kostbaarste moment van de dag én de reden dat Simply Jesus bestaat.

Alles wat wij meemaakten in ‘de grote dienst’ beleefden de kids in hun eigen programma, dat bomvol creativiteit en passie zat. We zien uit naar de uitwerking in gezinnen, relaties en huwelijken. God is een God van generaties. Hij verbindt zichzelf aan ons door zijn zoon Jezus en maakt geloven voor iedereen toegankelijk. Niet alleen op zondag, maar élke dag van ons leven!

Davids nieuwste boek ‘Geloven op maandag’ kwam vandaag uit. Bestel ‘m in de webshop.

Bekijk hier de Aftermovie.