Like Jesus Summernight

Verslag 2 Juli 2016

Like Jesus Summernight was gevuld met honderden tieners. Samen bouwden ze een dikke party! “Het allerbelangrijkste is dat de Heere Jezus in ons midden is vanavond!”, zei David.

Het thema ‘Remember’ ging erover dat je bewuste, goede herinneringen moet maken, want het leven houdt een keer op. En hoe kijk je er dan op terug?

Goede herinneringen maken betekent ook dat je veel fun maakt met elkaar. Dat gebeurde vanavond! Er zat lekker veel beat in de liedjes, waardoor de hele zaal vol was met jumpende tieners!

Opeens kwam er een oud Volkswagenbusje de zaal in gereden…, de presentatoren sprongen eruit. Alle tieners werden van harte welkom geheten! Het jongens tegen de meiden-spel begon. Er vlogen opblaasbare boten en ballen door de lucht, die bij elkaar in het vak geslagen moesten worden. De meiden wonnen, maar…… daar moet wel eerlijk bij worden gezegd dat meiden de meerderheid vormden.

David vertelde in zijn preek dat het belangrijk is om herinneringen te maken. “Ik probeer momenten zó leuk te maken, dat we die niet meer vergeten. Onze vakanties zijn bijvoorbeeld fantastische herinneringen.” Nóg beter is het om herinneringen met Jezus te maken. Door met Jezus op te trekken, maken we herinneringen die voor eeuwig waarde hebben.

David moedigde tieners aan het einde aan: kom niet alleen thuis voor Jezus uit, maar ook publiekelijk! Jezus is het waard dat we onze liefde voor Hem betonen aan mensen – ook al accepteren andere mensen dat niet!

Vele tientallen tieners besloten ook de belangrijkste herinnering in hun leven te maken: ze gaven hun leven aan Jezus!

Daarna volgde de afterparty. Er stond een megaspringkussen in de zaal waar tieners op sprongen en de DJ maakte het feestje compleet.

Zaterdag 8 oktober komt het vervolg van dit fantastische feest: Like Jesus Zwolle. Be there!