Ben jij goed in het organiseren en voorbereiden van events? En lijkt het je geweldig om een paar uur in de week mee te helpen met het vertellen van verhalen op een grootschalig evenement? Verhalen die mensen raken! Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Vrijwillig coördinator belevingsplein Simply Jesus

Zeewolde / vanuit huis | ca. 4 uur

Wanneer jij aan de slag gaat

Van begin maart tot 22 april ben jij voor circa 4 uur per week actief als vrijwillig coördinator belevingsplein. Je kunt je werkzaamheden verrichten bij ons op kantoor in Zeewolde, maar mag ook gerust vanuit huis aan de slag. Tijdens de opbouwdagen (zaterdag 20 & zondag 21 april) en op de dag van Simply Jesus (maandag 22 april) werk je samen met een enthousiast team op locatie, in de IJsselhallen in Zwolle.

Waar jij voor verantwoordelijk bent 

  • In het voortraject benader jij ondernemers en organisaties voor deelname aan het belevingsplein.
  • Je beantwoord vragen per mail en/of telefoon en voorziet alle deelnemers van praktische informatie.
  • Je bereidt de verschillende activiteiten tijdens de opbouw voor.
  • Je ontvangt en begeleidt de deelnemers tijdens het evenement.
  • Jij coördineert de afbouw van het belevingsplein direct na afloop van Simply Jesus.

Wie jij bent en wat je hebt gedaan

Omschrijven anderen jou als proactief, flexibel, gastvrij en communicatief sterk? Dan ben jij wellicht perfect voor dit takenpakket, want de juiste personality is de basis voor succes! Verder vinden we het fijn als:

  • Je minimaal MBO werk- en denkniveau hebt.
  • Je stressbestendig bent en denkt in oplossingen.
  • Jij je kunt vinden in de missie en visie van Go and Tell.
  • Je ervaring hebt met meewerken aan (grootschalige) evenementen (pré).

Wie wij zijn en wat wij bieden 

Go and Tell is het gedreven team achter evangelist David de Vos. Samen verspreiden we het evangelie. Zoals Jezus ons de opdracht gaf om de wereld in te gaan met Zijn goede nieuws, zo reist Go and Tell naar de uithoeken van de aarde om mensen te vertellen over Jezus. Werkend vanuit ons kantoor in Zeewolde wacht jou een dynamische vrijwilligerspositie met een fijne portie uitdaging en verantwoordelijkheden. Bovendien doe je kostbare ervaring op in het meewerken aan een groot evenement. Omring door een topteam van mensen die goed zijn in hun werk en collega’s die om je geven is Go and Tell de perfecte plek voor jouw volgende stap!

De eventuele reiskosten die je moet maken om jouw taken te kunnen uitvoeren willen we graag vergoeden.

Geïnteresseerd?

Dan willen wij graag kennis met je maken! Deel vóór 1 maart met [email protected] wie jij bent en waarom je graag zou willen helpen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Eerst nog wat vragen? Dat kan, we helpen je graag verder!