Outreaches

Een evangelisatiecampagne is een grote openluchtbijeenkomst, waar mensen vanuit een stad (plus omliggende steden & dorpen) naar de boodschap van Jezus kunnen luisteren. Een Go and Tell campagne duurt gemiddeld vijf dagen, waarbij het evangelie elke avond op een unieke en eigentijdse manier klinkt. Op deze manier worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om Jezus persoonlijk te leren kennen en te kiezen voor een leven met Hem. Vaak bevestigt God Zijn woorden met wonderen en tekenen.

Parallel aan elke campagne loopt ook altijd een conferentie, die gericht is op het bemoedigen en versterken van lokale leiders en gelovigen. Iedere campagne wordt namelijk in samenwerking met de lokale kerk georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat niet alleen het team van Go and Tell met verwachting toeleeft naar een campagne, maar ook de gelovigen uit de omgeving.

Nazorg

Een campagne heeft zoveel impact op een omgeving, dat vrijwel iedereen iets van de evangelieboodschap meekrijgt. Persoonlijke en levensveranderende getuigenissen zorgen ervoor dat de impact van blijvende aard is, ook lang ná ons vertrek. Door onze samenwerking met de lokale kerk worden nieuwe gelovigen goed opgevangen. Daarnaast ontvangen de mensen die tijdens de campagne een keuze voor Jezus maken het boekje ‘Je beste keus ooit’. Dit helpt ze handen en voeten te geven aan hun geloofsleven.

Bekijk hier onze komende campagne

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan