Over David en Joyce

David en Joyce zijn beiden opgegroeid in een liefdevol en gelovig gezin. Verlangend naar meer van God, besloten ze een bijbelschool te volgen; dé plek, waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten! Op 16-jarige leeftijd begon David, naast zijn werk als bakker, te spreken. Zijn verlangen om de boodschap van Jezus te delen met zoveel mogelijk mensen, resulteerde uiteindelijk in de oprichting van Stichting Go and Tell.

Inspiratie!

2017.Blogs.Verder kijken dan de dood
Onlangs was ik te gast in een gemeente in het oosten van het land. Het was een mooie samenkomst, waar meerdere mensen tot geloof kwamen. De voorganger vertelde me later dat een speler uit een bekende voetbalclub behoorde tot de groep bekeerlingen. Gaaf om te horen!

Na afloop werd ik benaderd door een jongeman, die vergezeld werd door een oudere dame. Hij vroeg me of ik me nog kon herinneren dat ik een jaar eerder had gebeden voor een jongen met kanker. In een laatste wanhoopspoging, op zoek naar genezing, bezocht hij deze kerk. En inderdaad, dat stond me bij! Ik kon me herinneren hoe ik voor hem had gebeden. Hoe ik God om genezing had gevraagd. De jongeman, die een goede vriend bleek te zijn, vertelde me dat de jongen zo’n vier weken na ons gebed overleed…

Lees verder