Wie is Jezus?

Jezus is onze passie! Meer dan 2000 jaar geleden kwam Hij naar de aarde om een einde te maken aan de kloof tussen God en mensen. Zijn komst zette de geschiedenisklok op nul: we zijn gaan tellen vanaf Zijn komst. Geen andere god, held of president heeft dit ooit voor elkaar gekregen!

Het grote verschil tussen Jezus en andere goden is dat Hij naar de wereld kwam om in onze schoenen te staan. Hij werd mens om te voelen wat wij voelen, mee te maken wat wij meemaken. Dit zorgt ervoor dat Hij ons begrijpt en antwoord kan geven op al onze vragen. Zijn leven is een inspiratiebron, Zijn dood ons plaatsvervangend lijden en het geloof in Hem onze houvast en de zekerheid van een oneindig leven met Hem.

Jezus leeft ook vandaag. Hij is onveranderd en leeft Zijn leven door gelovigen heen. Je kunt met Hem communiceren door af te stemmen op Zijn ‘frequentie’. Hij spreekt namelijk de taal van de liefde; de taal van het hart; de taal die wij met onze geliefden spreken. De enige voorwaarde om met Hem in contact te komen, is dat je gelooft in wie Hij is en wat Hij deed voor jou.

Mocht je Hem nog niet kennen, dan wensen we je toe dat je Hem zult kennen zoals Hij écht is! Hij is de rijkdom waar ieder mens naar zoekt. Mogen we je inspireren en uitdagen om je leven met Hem te delen?

Ontdek meer via onze kanalen:

Inspirerende preken via de podcast
Pakkende filmpjes via YouTube
Lees hier herkenbare blogs
Blijf van alles op hoogte via de Simply Jesus app
Bestel leuke producten uit onze webshop

INSPIRATIE

Meer inspiratie

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 75%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }