Wie is Jezus?

Wie is Jezus? Jezus is onze passie! Meer dan 2000 jaar geleden kwam Hij naar de wereld om een einde te maken aan de kloof tussen God en mensen. Zijn komst zette de geschiedenisklok op nul: we zijn immers gaan tellen vanaf Zijn komst. Geen andere god, held of president heeft dit voor elkaar gekregen!

Het grote verschil tussen Jezus en alle andere goden is dat Hij naar de wereld kwam om in onze schoenen te staan. Hij werd mens om te voelen wat wij voelen. En mee te maken wat wij meemaken. Dit zorgt ervoor dat Hij ons begrijpt en antwoord kan geven op onze vragen. Zijn leven is een inspiratiebron, Zijn dood ons plaatsvervangend lijden en het geloof in Hem ons eeuwig leven.

Jezus leeft ook vandaag. Hij is onveranderd en leeft Zijn leven door gelovigen heen. Je kunt met Hem communiceren door af te stemmen op Zijn ‘frequentie’. Hij spreekt de taal van de liefde; de taal van het hart; de taal die wij spreken met onze geliefden. De enige voorwaarde om met Hem in contact te komen, is dat je gelooft en vertrouwt in wie Hij is en wat Hij deed voor jou!

Mocht je Hem nog niet kennen, dan wensen we je toe dat dit gebeurt. Je mag Hem kennen zoals Hij écht is! Hij is onze boodschap aan deze wereld. Laat je inspireren en uitdagen om je leven met Hem te delen. Hij is de rijkdom waar ieder mens naar zoekt!

Ontdek meer via onze kanalen

Wie is Jezus? Leer Hem kennen via de podcast
Wie is Jezus? Leer Hem kennen via YouTube
Wie is Jezus? Leer Hem kennen via blogs
Wie is Jezus? Leer Hem kennen via de Simply Jesus app
Wie is Jezus? Leer Hem kennen via onderwijs beschikbaar in de webshop

INSPIRATIE

Meer inspiratie