Bedankt voor 2021!

2021: wat een jaar was dat! Kun je geloven dat we, gezien de omstandigheden waar we in leven, afgelopen voorjaar nog in Burkina Faso en Pakistan zijn geweest? Hierop terugkijkend is het alsof we door het oog van de naald zijn gekropen. We zien het als een ‘Window of Opportunity’.

Ook in Nederland mochten we met verschillende tv-uitzendingen en ons event ‘Simply Jesus Come Together’ opnieuw duizenden mensenharten bereiken.

Dank je wel voor jouw onmisbare steun hierin! Dankzij jouw gebed en financiële steun hebben we al deze dingen kunnen realiseren. En onze droom voor 2022 is groot: we willen nog meer mensen bereiken met de alles betekenende boodschap van Jezus!

Bouw jij met ons mee?

Ja, ik bouw mee!

Ja, ik geef een eindejaarsgift


We kunnen niet zonder onze trouwe donateurs. Zou jij een (extra) eindejaarsgift willen overwegen? Dan bouwen we met elkaar aan de toekomst:

Highlights 2021

Onze hartewens voor jou!

Wat houdt ons gaande? In Kolossenzen 1:11 staat: ‘En U zult door zijn luisterrijke macht de kracht ontvangen om alles vol te houden en alles te verdragen.’ Dit zijn woorden waar we ons aan vast houden en waar we ook jou mee willen bemoedigen. Hoe moeilijk het ook is: God geeft je de kracht om vol te houden. Hoe duister het ook wordt: het licht is in ons.

Dank je wel voor jouw onmisbare steun, liefde en gebed! Die blijven we, ook in de tijd die vóór ons ligt, keihard nodig hebben. Groei gaat namelijk altijd gepaard met uitdagingen. Ervaar je in je hart dat je mee wilt (blijven) bouwen? Dan is jouw eindejaarsgift van harte welkom. Dank je wel!

Vanuit ons hart: een fantastisch kerstfeest en een sterk en gezond 2022 toegewenst!

 

Hartelijke groet,

Bouw mee met een eindejaarsgift