Outreach Togo

Van 1-3 maart zijn we in Togo, het land waar we in 2011 voor het eerst waren.

De open deur! (Dag 3)

Vanmorgen startten we samen als team met het nemen van het avondmaal en het delen van onze harten met elkaar.

Ik ben zo dankbaar voor onze fantastische crew. Mensen die hun tijd, geld en energie geven voor deze missie.

Vanavond was prachtig in Gods tegenwoordigheid. We baden samen voor de uitstorting van de Heilige Geest. Het was één groot heilig feest! Levens worden veranderd in Kara en de deur is open!

We bidden dat de kerken sterk door zullen gaan. Vandaag bezocht ik het huis en de kerk van Pierre, onze grote lokale vriend sinds 15 jaar. Na onze vorige campagne heeft hij grote stappen in geloof gezet. Het resultaat is een mooie kerk! En een nieuw stuk grond met een fundering voor een nog grotere gemeente. Hoe mooi is het om bij te dragen aan al deze mooie dingen.

Morgen begint de reis naar huis. De crew ruimt op. Onze spullen gaan terug naar Burkina! Please pray for us!!!! Much love from Togo!

David en het team van Go and Tell

Gesloten deur! (Dag 2)

De stad waar we zijn heet Kara. Het betekent letterlijk: gesloten deur. Dit komt uit de tijd van de slavernij. Ze wilden de deur sluiten voor alle ellende die er al die tijd was geweest.

De pastors vertelden ons dat dit goed is geweest, maar dat het soms wel eens lijkt alsof de deur ook gesloten is voor goede dingen.

Vandaag zagen we doorbraak van het Koninkrijk. Mensen kwamen in de vrijheid en we zagen God aan het werk. We hoorden prachtige getuigenissen. Morgen zien we uit naar de grote finale! Bid je mee dat de deur zal openen naar Gods koninkrijk?

David en het team van Go and Tell

Terug na 15 jaar! (dag 1)

Wat is het bijzonder om na 15 jaar terug te zijn in Togo, Kara. Er is hier veel veranderd, zowel in de stad als ook in de kerken.

Onderweg viel mijn oog op de vele programma’s en aankondigingen van andere christelijke events en campagnes. Vroeger waren wij echt één van de weinigen, maar het is gaaf om te zien hoe steeds meer mensen de missie oppakken en rennen met de boodschap van Jezus!

Ondanks de vreugde van het terug zijn, komt de campagne wat moeizaam op gang. Het duurde even voor de mensen kwamen en de getuigenissen kwamen niet direct los. Toch zijn we ervan overtuigd dat God mooie dingen doet en heeft gedaan.

Toen ik vanavond naar huis reed, zag ik rondom het veld dat er nog honderden mensen verscholen stonden in het donker. Een veilig plekje, waar ik zelf ook op mijn gemakje zou kunnen gaan staan. Ons geluidssysteem buldert het evangelie kilometers ver de huizen in en roept mensen op om tot Jezus te komen!

Bidden jullie mee voor voor de komende twee dagen in Togo, Kara? Dank jullie wel!

David de Vos & Team Go and Tell

Draag jij bij met jouw gift voor Togo?

Naast de gehele voorbereiding en organisatie, zal ook ons geluidssysteem ingevlogen en vervoerd moeten worden. Om deze campagne mogelijk te maken hebben we jouw steun daarom hard nodig. Ga jij met ons ‘mee’ door bij te dragen met jouw gift?

Tussenstand

0

31,2% van €75.000

Ik wil meebouwen!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan