Outreach Togo

Van 1-3 maart zijn we in Togo, het land waar we in 2011 voor het eerst waren.

Terug na 15 jaar!

Wat is het bijzonder om na 15 jaar terug te zijn in Togo, Kara. Er is hier veel veranderd, zowel in de stad als ook in de kerken.

Onderweg viel mijn oog op de vele programma’s en aankondigingen van andere christelijke events en campagnes. Vroeger waren wij echt één van de weinigen, maar het is gaaf om te zien hoe steeds meer mensen de missie oppakken en rennen met de boodschap van Jezus! 
Ondanks de vreugde van het terug zijn, komt de campagne wat moeizaam op gang. Het duurde even voor de mensen kwamen en de getuigenissen kwamen niet direct los. Toch zijn we ervan overtuigd dat God mooie dingen doet en heeft gedaan. 
Toen ik vanavond naar huis reed, zag ik rondom het veld dat er nog honderden mensen verscholen stonden in het donker. Een veilig plekje, waar ik zelf ook op mijn gemakje zou kunnen gaan staan. Ons geluidssysteem buldert het evangelie kilometers ver de huizen in en roept mensen op om tot Jezus te komen!
Bidden jullie mee voor voor de komende twee dagen in Togo, Kara? Dank jullie wel!
David de Vos & Team Go and Tell

Draag jij bij met jouw gift voor Togo?

Naast de gehele voorbereiding en organisatie, zal ook ons geluidssysteem ingevlogen en vervoerd moeten worden. Om deze campagne mogelijk te maken hebben we jouw steun daarom hard nodig. Ga jij met ons ‘mee’ door bij te dragen met jouw gift?

Tussenstand

0

30,2% van €75.000

Ik wil meebouwen!