Simply Jesus Pasen gaat niet door

Met alle reuring rondom mijn nog te verschijnen boek ‘Rauw’ en de ophef daaromheen in de media, is DoorBrekers het vertrouwen in onze samenwerking kwijtgeraakt. Ze waren niet op tijd op de hoogte van wat eraan zat te komen. Ook wij zijn overvallen door de enorme hoeveelheid aan reacties, waaronder vele van mensen die zich herkennen in mijn rauwe verhaal. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor!

Vanwege het bovenstaande zijn we genoodzaakt om Simply Jesus, zoals het nu is georganiseerd, te moeten annuleren. Dit, tot onze grote spijt! We hebben er enorm naar uitgekeken om de boodschap van Jezus op een vernieuwende manier te laten klinken, en zullen dit ook zeker blijven doen. Mocht je kaarten hebben besteld: deze worden gerestitueerd.

We zijn dankbaar voor DoorBrekers en de geweldige voorbeeldkerk die zij voor ons zijn. We hebben begrip voor de keuze die zij maken om hun kerk, vanwege de ontstane situatie, in bescherming te nemen. We zijn supertrots op ze en hopen dat vele mensen de weg naar hun kerk – ook volgend weekend – weten te vinden.

Bedankt voor al jullie liefde en steun! We zien, samen met jullie, uit naar het Paasweekend. De meest waardevolle boodschap die er is zal klinken: SIMPLY JESUS!

Hartelijke groet,

David de Vos
+ Team Go and Tell

Achterliggende motieven

Wil je meer weten over mijn achterliggende motieven voor het schrijven van Rauw? Bekijk dan dit diepte-interview tussen mij & Joram Kaat.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan