Over ons

Welkom bij Go & Tell, een organisatie die zich inzet voor de verspreiding van de liefdevolle boodschap van het evangelie van Jezus. Wij geloven dat iedereen, van elke achtergrond, elk volk en elke religie, ertoe doet. Want iedereen heeft het recht om de boodschap van hoop en liefde te begrijpen.

WAAR STAAT GO AND TELL VOOR?

Onze oprichter, David de Vos, is geroepen om de boodschap van Jezus op een eenvoudige en toegankelijke manier over te brengen aan mensen uit alle lagen van de maatschappij en culturen. Met een hart vol bewogenheid, passie en liefde heeft David al duizenden mensen geholpen om de weg naar Jezus te vinden.

Onze missie is om deze impact voort te zetten door middel van grote bijeenkomsten, zowel in binnen- als buitenland. Hiermee creëren we een omgeving waarin mensen samenkomen om te luisteren, te leren en de liefde van God te ervaren. Het is een kans voor mensen om hun harten te openen, hoop te vinden en hun relatie met God te versterken.

Jouw support is van onschatbare waarde bij het voortzetten van deze missie. Samen kunnen we een blijvende impact maken, levens veranderen en gemeenschappen transformeren. Of je nu deelneemt aan onze evenementen, ons ondersteunt met gebed of financiële steun, jouw betrokkenheid maakt het mogelijk om de allesbetekenende boodschap van Jezus te verspreiden.

Sluit je aan bij Go & Tell en help ons de wereld te vullen met hoop, liefde en de boodschap van Jezus Christus. Samen kunnen we een verschil van eeuwigheidswaarde maken. Bedankt voor jouw support!

Lees hier ons mission statement

David & Joyce

David en Joyce ontmoetten elkaar op jonge leeftijd op de bijbelschool in Voorthuizen, waar ze beiden het verlangen hadden om God beter te leren kennen. Eind 2003 trouwden ze, en nog geen jaar later werd Go and Tell opgericht: de organisatie waarmee ze mensen van alle leeftijden in aanraking brengen met Jezus!

Ja, ik bouw mee!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan