Over ons

De missie van Go and Tell is simpel: gehoor geven aan de instructie die Jezus achterliet voordat Hij naar de hemel ging: ‘Verspreid het evangelie tot aan de uiteinden der aarde!’ Dit is waar Go and Tell zich vol passie en enthousiasme voor inzet, samen met haar donateurs.

WAAR STAAT GO AND TELL VOOR?

Het organiseren van grootschalige campagnes en evenementen, waar gelovigen en ongelovigen van alle leeftijden samenkomen om naar die levensveranderende boodschap te luisteren, is waar het hart van Go and Tell sneller van gaat kloppen. Go and Tell richt zich op de massa, maar heeft daarbij oog voor het individu. Want iedereen is ‘in the picture’ bij God. Go and Tell bereikt daarnaast veel mensen via media: televisie, podcast, vodcast en het web.

Inmiddels heeft Go and Tell duizenden mensen een keuze voor Jezus zien maken. Onbetaalbaar mooie momenten, waar de Bijbel naar refereert in Psalm 49:8-9: ‘Geen mens kan een ander vrijkopen, wat God vraagt voor een leven is niet te betalen. De prijs van het leven is te hoog, in eeuwigheid niet op te brengen.’

Lees hier ons mission statement

David & Joyce

David en Joyce ontmoetten elkaar op jonge leeftijd op de bijbelschool in Voorthuizen, waar ze beiden het verlangen hadden om God beter te leren kennen. Eind 2003 trouwden ze, en nog geen jaar later werd Go and Tell opgericht: de organisatie waarmee ze mensen van alle leeftijden in aanraking brengen met Jezus!

Ja, ik bouw mee!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan