Missie - waar staat Go and Tell voor?

Zoveel mogelijk mensen bij Jezus brengen

Het is ons verlangen om gehoor te geven aan de instructie die Jezus achterliet, voordat Hij naar de hemel ging: verspreid het evangelie tot aan de uiteinden der aarde. Go and Tell zet zich hier, samen met haar donateurs, met man en macht voor in. Dit doen we door het organiseren van grootschalige evenementen die een fractie weergeven van de grootheid van God.

Go and Tell richt zich op de massa, maar heeft daarbij oog voor elk individu, want ieder persoon is belangrijk voor God. Naast evangelisatiecampagnes organiseren we inspirerende en opbouwende seminars en conferenties. Ook verbreden we onze reikwijdte d.m.v. de media, zoals televisie, podcast, vodcast en het web. Go and Tell heeft inmiddels honderdduizenden mensen van over de wereld dichter bij Jezus zien komen. Het werk van Go and Tell wordt gekenmerkt door de bijzondere inspiratie en leiding van de heilige Geest.

David & Joyce

“De massa bereiken met het evangelie van Jezus Christus,” dat is wat David en Joyce de Vos voor ogen hadden toen zij Go and Tell oprichtten. Hiermee gaven zij gehoor aan de roeping die God op hun hart legde.

Lees meer

Inspiratie!

Inspiratie